Alpay Koçaklı Vanspor'dan ayrıldı

Geçtiğimiz sezon Şanlıurfaspor'dan transfer edilen başarılı kanat oyuncusu Alpay Koçaklı Vanspor ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Vanspor, Alpay Koçaklı ile yolların ayrıldığını açıkladı. Kırmızı Siyahlı temsilcimiz yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz sezon takımımızın formasını giyen Alpay Koçaklı ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Verdiği mücadele ve katkılardan dolayı kendisine teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verdi.

25 yaşındaki Alpay Koçaklı Vanspor formasıyla oynadığı 25 maçta 1 gol kaydederken, 4 asist yapıp, 3 maçta sarı görüp 607 dakika sahada kaldı.

ALPAY KOÇAKLI KİMDİR?

Futbola Devrek Belediyespor'da başlayan başarılı bir performans göstererek dikkatleri üzerine çeken Alpay Koçaklı, 2012 yılında Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un altyapısına transfer oldu. Karabükspor altyapı takımında forma giydikten sonra Tolunay Kafkas tarafından A takıma alınan Alpay, 2014 yılında 3 seneliğine profesyonel olarak sözleşme imzaladı. 2014-15 sezonunda 18 kişilik kadroya alınan Alpay, 30 Ekim 2014 tarihinde İnegölspor karşısında ilk resmi maçına çıktı. Oyunun tamamında sahada kalan ve başarılı bir performans sergileyen genç futbolcu Alpay, ilk golünü ise 23 Aralık günü oynanan MKE Ankaragücü maçında attı ve aynı maçta duran toptan bir de asist yaptı. Devre arası transfer döneminde Gaziantepspor takımına transfer olmuştur. Sırasıyla Alanyaspor, Adanaspor, Sivas Belediyespor, Giresunspor, Sakaryaspor, Sivas Belediyespor ve Şanlıurfaspor'da forma giymiştir.

Alpay Koçaklı ayrıca Milli takım U15,U16 takımlarında da forma giymiştir.


Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme