Amaç nitelikli ve ahlaklı bir gençlik yetiştirilmesi

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Vansesi Haber Merkezi

YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'ın imzaladığı protokol ile donanımlı, nitelikli ve ahlaklı bir gençlik yetiştirilmesi amaçlanıyor.

YYÜ ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında 14-29 yaş aralığındaki gençlerin hür düşünebilen, milli ve manevi değerlerine bağlı donanımlı birer birey olarak yetişmesine katkı sağlamayı amaçlayan bir protokol imzalandı. Protokol kapsamında seminer, toplantı, yarışmalar, kitap kritikleri, tanıtım çalışmaları gibi alanlarda hem mekan hem de uzman personel konularında iki kurum arasında iş birliği yapılacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'ı makamında kabul eden YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal üniversite olarak şehirle ilişkileri en üst düzeye çıkarmak için çalışmalar yürüttüklerini ifade ederek, "Bu çerçevede il müdürlüğümüzle iş birliği protokolü imzalıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ise üniversitenin Van için önemine değinerek imzalanan protokolün hayırlara vesile olmasını diledi.

Konuşmaların ardından Rektör Battal ve İl Müdürü İnanç iş birliği protokolünü imzaladı. İmza töreninde YYÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Yusuf Uzun ve Gençlik Merkezleri Şube Müdürü Sunullah Erçek'de hazır bulundu.

Bakmadan Geçme