AMATÖR'DE İKİNCİ DEVRE

Van 1. Amatör Küme'de 2. devre maçları başlıyor. 2 Grup'ta 1. Amatör Küme'de Cumartesi ve Pazar günü toplam 6 maç oynanacak. A Grubu'nda Erciş Gençlik Belediyespor, B Grubu'nda İpekyolu spor, gruplarında lider durumda bulunuyor.

Rıdvan CAN

Van 1'inci Amatör Lig'de maçlar hafta sonu başlıyor. A ve B Grubu olmak üzere ayrılan ligde 7'şer takım bulunuyor.

A Grubu'nda: Erciş Gençlik Belediyespor, Van Yolspor, Gürpınarspor, Edremitspor, Erciş Örenespor, Van Telekomspor ve 1974 Edremit Tokispor takımları yer alıyor.

B Grubu'nda: İpekyoluspor, Van DSİspor, Van Birlik Gençlikspor, Erciş 1 Nisanspor, Van TEİAŞspor, Çaldıranspor ve lige çıkmayan Van Büyükşehir Belediyespor yer alıyor.

Gruplarında oynayacakları maçlar sonrasında ilk 2 sıraya giren takımlar tek devre lig usulüne göre play-off oynayacak. Bu 4 takım arasında oynanacak maçlar sonunda birinci olan takım Bölgesel Amatör lig baraj maçı için Başkale Gençlikspor'un rakibi olacak.

ASKF Başkanı Kıvanç; "Tüm takımlara başarılar dileriz"

Van ASKF Başkanı Ramazan Kıvanç, "Van'da amatör ve alt yapı futbol ligleri heyecanla devam ediyor. İki grup halinde oynanan Van 1.Amatör Ligi'nde sezonun ilk devre maçları iki hafta önce tamamlandı. İlk devrede çekişmeli ve heyecanlı maçlar izledik. Spor camiasına bu güzellikleri yaşatan tüm kulüplerimize çok teşekkür ediyoruz. Amatör takımlarımızda mücadele eden, yöneticilerimize, teknik sorumlularımıza, sporculara, hakem ve diğer görevlilere başarılar diliyorum. Ligin ikinci devresinde takımlarımız zorlu maçlar oynayacak. Bizim burada görevimiz tüm takımlara eşit mesafede yaklaşıp, hak edenin kazanacağı bir lig olmasını sağlamak. Tüm kulüplerimizi birinci devre de olduğu gibi centilmen ve sportmenlik, kardeşlik ve dostluk duygularının ön plana çıktığı daha başarılı bir ikinci yarı umuduyla tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme