ANKARA'DA VE VAN'DA HEYECAN DORUKTA

TFF 3. Lig 2. Grupta ligi üçüncü sırada bitirerek play offa kalan Van Büyükşehir Belediyespor bugün saat 16:00'da Esenler Erokspor ile Ankara Eryaman Stadyumunda karşılaşacak. Van'dan ve birçok ilden Kırmızı-Siyahlı ekibi desteklemeye giden Vanlılar Ankara'da Van rüzgarı estirdi.

Rıdvan Can – Ankara

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, Esenler Erokspor 2. Lige yükselme maçına saatler kala Van'da ve Ankara'da heyecan duruğa ulaştı. Şampiyonluk maçı bugün saat 16:00'da Ankara Eryaman Stadyumunda oynanacak. Final maçını TRTSPOR ve TRT Kurdi canlı yayınlayacak.

ANKARA'DAN SON DAKİKA AYRINTILARI

Şampiyonluk maçının oynanacağı Ankara Eryaman Stadyumuna Van'dan ve farklı illerden binlerce taraftar akın etti.
Van'dan dün saat 16:00'da konvoy halinde hareket eden taraftarlar sabah saatlerinde Ankara'ya vardı. Taraftarlar Ankara sokaklarında siyah kırmızı bayraklarla tur attı.

Vanlı taraftarların yanı sıra İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Antalya, Eskişehir, Adana, Kırşehir, Yozgat ve diğer illerden taraftarlar tribünde yerlerini aldı.

Halaylar çekerek marşlar eşliğinde tezahürat yapan taraftarlar stad dışında büyük izdiham oluşturdu.

Ellerinde kırmızı siyahlı bayraklar boyunlarında Van Büyükşehir Belediyespor atkılarıyla stadyumda karnaval havası oluşturan Vanlı taraftarlar şampiyonluk şarkıları söylüyor.

Van'dan final maçına yaklaşık 30 otobüs, farklı illerden ise 10'a yakın otobüs taraftarları Van Büyükşehir Belediyespor'u desteklemek üzere maça taşıdı.

Şuana kadar statta Esenler Erokspor taraftarları için ayrılan yerde kimse bulunmuyor.

Önceki gün Ankara'ya uçakla gelen Van Büyükşehir Belediyespor takımı ve yöneticileri Hilton Otelinde konaklıyor.

Van Büyükşehir Belediyespor taraftarlarının büyük bir bölümü de passolig gişelerinde bilet alarak güvenlik kontrolünden sonra stadyuma giriş yaptı.

AYRINTILAR GELMEYE DEVAM EDECEK

Bakmadan Geçme