Ankara Vanlılar Vakfı ve Yeni Med Tıp Merkezi'nden depremzedelere yardım

Ankara Vanlılar Vakfı ve Yeni Med Tıp Merkezi 10 ilde yıkıma yol açan depremlerin ardından depremzedelere içme suyu, gıda, battaniye, ısınma, giyim, ilaç ve hijyen maddelerinden oluşan çeşitli yardımlarda bulundu.

Rıdvan Can

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından harekete geçen Ankara Vanlılar Vakfı ve Yeni Med Tıp Merkezi depremzedeler için iki tır dolusu yardımda bulunarak, yardım kampanyası başlattı.

“Tüm imkanlarımızı seferber ettik”

Ankara Vanlılar Vakfı Başkanı Servet Yenitürk, “Vakfımız ve Yeni Med Tıp Merkezimizin hazırlamış olduğu yardımları deprem bölgesine gönderdik. Gün birlik, beraberlik günüdür. 2011 Van depremini unutmadık. O gün tüm ülke birlik olmuştu. Bugün sıra Vanlılarda, tüm imkanlarımızı depremzede kardeşlerimiz için seferber ettik. Her zaman onların yanında olacağız. Elimizden gelen her türlü gayreti sarf ederek depremzede kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gidermeye çalışacağız. Yardımların toplanmasına, kolilenip, depolanmasına katkı sunup, gönderilmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Yardımlarınızı bekliyoruz”

Ankara Vanlılar Vakfı olarak yardım kampanyası başlattıklarını belirten Yenitürk, “Depremzede kardeşlerimiz için yardım kampanyası başlattık. 2011 Van depreminde ülkemiz için gurur duyduğumuz bütünleşme örneği sağlanmıştı. Biz o günü unutmadık, unutmayacağız. Bugün yine bütünleşme günüdür. Bugün yine tek yürek, tek ses olma günüdür. 10 ilimizde yaşanan deprem nedeniyle yardım kampanyasına Vanlı hemşehrilerimiz ve halkımızdan destek bekliyoruz. Yardımlarınızı Ankara Vanlılar Vakfı Genel Merkezimize veya Dikmen'de bulunan Özel Yeni Med Tıp Merkezine ulaştırabilirsiniz. Bizde yardımlarınızı hızlı bir şekilde deprem bölgesine ulaştıracağız. Şuan acilen çadır, uyku tulumu, battaniye, ısıtıcı, çocuk maması, çocuk bezi, gıda ve yeni giyim ürünlerine ihtiyaç var. Yapılacak yardımlardan dolayı şimdiden herkese çok teşekkür ederim. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim” diye konuştu.

Bakmadan Geçme