ANKARA VANLILAR VAKFI'NDAN VAN KAHVALTISI ORGANİZASYONU

Ankara Vanlılar Vakfı Van Evi'nde Aslan Pala organizasyonuyla birlik ve beraberliğin sağlanması amacıyla Van kahvaltısı verildi.

Vansesi Haber Merkezi

Ankara'da yaşayan Vanlılar arasında güç birliğini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Ankara Vanlılar Vakfı Ankara'da ikamet eden Vanlılar ve Van Dostlarının işbirliğiyle kurulan Ankara Vanlılar Vakfı Van Evi'nde Aslan Pala'nın düzenlemiş olduğu, Van'ın yöresel ürünlerinin sunulduğu Van kahvaltısında bir araya geldi.

Van Evi Ankara'nın yerleşik semtlerinden eski Başbakan, Milli Savunma Bakanı ve Van Milletvekili merhum Ferit Melen'in evinin de bir dönem bulunduğu Mebusevleri Mahallesi Ayten sokak no: 34'de yer alıyor. Ankara Vanlılar Vakfı Van Evinin düzenlediği Van kahvaltısı Vanlılar ve Van dostları tarafından büyük ilgi gördü.

Yemek günlerinin dışında Van Evi'nde Van'ın kadim kültür değerleri, el sanatları etkinlikleri, çeşitli sergi ve toplantılar gerçekleştiriliyor. İki kat ve bahçeden oluşan Van Evi'nde Vanlılar hafta sonu keyifli vakit geçiriyor.

Vanlılar Vakfında düzenlenen kahvaltı programına Aslan Pala'nın yanı sıra Murat Laç, Veysel Bucak, Emre Güzeldere, Abdullah Derge, Fuat Çomak ve Murat Turan katıldı.

Bakmadan Geçme