ANKARA'DA VAN RÜZGÂRI

Vanlılar ve Van dostları Ankara Vanlılar Vakfı tarafından düzenlenen Van gecesinde bir araya geldi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı gecede Van Türküleri eşliğinde halaylar çekilirken, Van, İstanbul, Ankara ve diğer illerden çok sayıda Vanlı katıldı.

Vansesi Haber Merkezi

Ankara Vanlılar Vakfı tarafından düzenlenen Van Gecesi büyük ilgi gördü. Geceye Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, Van Milletvekilleri Beşir Atalay, Burhan Kayatürk, eski milletvekillerinden Hüseyin Çelik, İkram Dinçer, Malik Ejder Arvas, Kerem Altun, Mehmet Kartal, Halil Kaya, AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Vanlı işadamı Zahir Kandaşoğlu, Başbakan Başdanışmanı Adnan İnanç, Ankara Vanlılar Vakfı Başkanı Servet Yenitürk ve yönetim kurulu üyeleri, kurucu başkan Hikmet Kandemir, Van, İstanbul, Ankara ve diğer illerden çok sayıda Vanlı katıldı.

Grand Ankara Otel'de düzenlenen gecede Van Halk oyunları ekibi, Vanlı sanatçılar ve ozanlar sahne aldı. Katılanların keyifli ve eğlenceli dakikalar geçirdiği gecede konuklara zengin menü eşliğinde yemek verildi.

Bakmadan Geçme