Antalya'daki Vanlı kadınlar bir araya geldi

Van Kültür Ve Dayanışma Vakfı Antalya Şubesi 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Vanlı ve Van dostu kadınları Side'de buluşturdu.

Vansesi Haber Antalya

Bütün Türkiye'de çeşitli etkinliklerle kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Antalya'da yaşayan Vanlı kadınlar tarafından da kutlandı. Van Kültür Ve Dayanışma Vakfı Antalya Şubesi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında bir araya gelen Vanlı kadınlar gönüllerince eğlendi.

Antalya Side Royal Paradise Otelde bir araya gelen Vanlı ve Van dostu kadınlar düzenlenen etkinlik nedeniyle Van Vakfı yöneticilerine teşekkür ettiler. 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü'nde düzenlenen etkinlik hakkında bilgi veren Van Vakıf kadınlar kolu başkanı Serpil Dede, ' Kadınlarımızın koklanacak çiçek, elleri öpülecek fedakar bir anne ve emektar bir eştir. Kadınları senede bir değil her zaman hatırlamak gerekir. Kadınlar toplumun mimarlarıdır. Antalya'nın güzel beldelerinden Side de düzenlediğimiz etkinliğimize Vanlı kadınlarımızın yanı sıra Vanlı olmayan ancak Van dostu olan kadınlarımızda katıldı. Güzel bir gün oldu' dedi.

Bakmadan Geçme