Antalya Küresünniler Derneği'nden Büyükşehir Belediyespor'a Ziyaret

Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Van Büyükşehir Belediyespor'a ziyaretler devam ediyor.

Rıdvan Can/Antalya

Devre arası hazırlıklarına Antalya'da devam eden temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor kulüp yönetimine tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Antalya'da hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-Siyahlıları yalnız bırakmayan Van Büyükşehir Belediyespor kulüp başkanı Servet Yenitürk, As Başkan Bedrettin Gökçenay ve kulüp yöneticilerinden Senar Kaplan'a Antalya ve yakın illerden tebrik ziyaretleri devam ederken, önceki gün bu ziyaretlere Antalya Küresünniler Derneği de katıldı. Van Büyükşehir Belediyespor'un kamp yaptığı otele gelen Antalya Küresünniler Derneği başkanı Recep Akuşcu ve beraberindeki dernek üyeleri Kulüp Başkanı Servet Yenitürk'e kulüp yöneticileri ve futbolculara başarı dileklerinde bulundular.

Başkan Akuşcu, “Van Büyükşehir Belediyespor'un kulüp başkanlığına getirilen Başta İş adamı Servet Yenitürk olmak üzere yeni yönetime teknik heyet ve futbolculara başarı dileklerinde bulunarak hayırlı bir geçirmelerini dileyerek Antalya Küresünniler Derneği olarak her zaman takımın yanında olacaklarını ifade etti. Van'ı tekrar o eski güzel günlere gelmesini arzuladıklarını ve bu zor ve meşakkatli yolda bizler her zaman göreve hazırız. Tekrar ilimizin tek profesyonel takımı Van Büyükşehir Belediyespor'a başarılar dileriz” dedi.

Bakmadan Geçme