Aracı olanlar müjdeli haber! Sayılı günler kaldı

Arabası olanlar için sevindirici haber! Ziraat Bankası'nın bedava taksit imkanı başladı! Bankkart ve Bankkart Başak ile MTV ödemelerinizi 4 taksitte yapın! Ehliyet sahipleri 8 Ağustos'a kadar başvurabilir, fırsatı kaçırmayın!

TAKİP ET

Ziraat Bankası, araç sahipleri için çok önemli bir kampanya duyurdu ve tamamen bedava taksit fırsatının başladığını ilan etti. 1 Temmuz - 8 Ağustos 2023 tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanya dahilinde, Bankkart ve Bankkart Başak kartlarıyla gerçekleştirilecek Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemeleri 4 taksitte ödenebilecektir.

Kampanya, 1 Temmuz - 8 Ağustos 2023 tarihleri arasında Ziraat Mobil, İnternet Şube, ATM ve www.gib.gov.tr (https://ivd.gib.gov.tr, https://intvrg.gib.gov.tr) kanallarında uygulanmaktadır. Bu süre içinde yukarıda belirtilen kanallardan Bankkart ve Bankkart Başak kartlarınızın kredi kartı özelliği ile yapacağınız MTV ödemeleriniz taksitlendirilmektedir.

Kampanya, ana kartlar, bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar ile gerçekleştirilen Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerini içerir. Fakat Bankkart'ın banka kartı özelliği, Bankkart Ücretsiz ve Bankkart Business ürünleri ile gerçekleştirilen ödemeler kampanya dahilinde değildir.

Motorlu Taşıtlar Vergisi ile ilgili ayrıntılı bilgilere https://www.gib.gov.tr/gibmevzuat adresinden erişebilirsiniz

Bakmadan Geçme