ASKON'dan gazetemize ziyaret

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Van Şubesi Başkanı Fatih Altun ve Başkan Yardımcıları gazetemize ziyarette bulundular.

Hacı Yılmaz

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Başkanı Fatih Altun, Başkan Yardımcıları Erol Eltan, Tayyar Karayel ve Bülent Uslu gazetemizi ziyaret ederek İmtiyaz Sahibi Erdal Perihan ve Yazı İşleri Müdürü İkram Kali ile görüştü.

"Van'da güzel bir izlenim bırakmak için bu misyonu üstlendik"

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Başkanı Fatih Altun, Van'ı İstanbul'da en iyi şekilde temsil ettiklerini belirterek, "ASKON'un 2014 yılında kurulan Van şubesinin temsilcileriyiz. Türkiye genelinde 45 şubemiz var. ASKON 20 yıllık geçmişi olan işadamlarının bir araya geldiği bir dernektir. 5 bin üyemiz, 15 bin işyeri, yıllık 17 milyar dolarlık ihracat potansiyeline sahip bir yapıyız. Derneğimiz yeni yapılanmasıyla daha aktif çalışmaya başladı. ASKON olarak kamuya yararlı dernek statüsündeyiz. Van Şubemizde çok saygın işadamları var. 36 üye ve 10 icra kurulu üyemiz bulunmaktadır. Bunlar Van'da saygın işadamlarımızdır. Van Şubesi olarak büyük yatırımcıları Van'a çekmek, onlara iş imkanları oluşturmak için Van'ı cazip bir şehir olarak tanıtmak misyonuyla buradayız. Biz Vanlıyız deprem, terör, sıkıntılar oldu Van'ı terk etmedik. Biz Vanlı esnaflar olarak her zaman Van'ı en iyi şekilde tanıtma misyonuyla buradayız. İstanbul ve Ankara gibi büyükşehirlerdeki işadamlarımızı Van'a getirmek, Van'ı tanıtmak, Van'da istihdam oluşturacak iş alanlarında onlara öncülük etmek, Van'da güzel bir izlenim bırakmak için bu misyonu üstlendik. Van'ımızı batıda en güzel şekilde tanıtmak için faaliyetlerimizi yürütüyoruz" ifadelerini kullandı.

Gazetemize nazik ziyaretlerinden dolayı Erdal Perihan ve İkram Kali ASKON Başkanı ve yönetimine teşekkür ederek başarılar diledi.

Bakmadan Geçme