Ata Demirer şaşırttı! İşte son hali

Ünlü komedyen ve oyuncu Ata Demirer'in  yeni hali çok beğeni topladı. Beslenme alışkanlığını değiştiren ve spor yapan ünlü oyuncu kısa bir sürede zayıfladı. 

Eski halinden eser kalmayan ünlü komedyenin eski halinden eser kalmazken, smokinli pozlarını yayınlayın ünlü oyuncuya ünlülerde dahil bir çok özgül dolu yorumlar yapıldı.

SMOKİNLE POZ VERDİ
Son olarak "Bursa Bülbülü" ismi projesi ile karşımıza çıkan Demirer, verdiği kilolar ile zaman zaman gündeme geliyor. Günden güne fazla kilolarından kurtulan Ata Demirer, Instagram hesabından da sık sık son halini paylaşıyor. Smokinle poz veren ünlü komeyen gün güne eridiğini kanıtladı. Demirer'in fit haline Demet Özdemir başta olmak üzere birçok kişi beğeni yağdırdı.

EKMEĞİ HAYATINDAN ÇIKARDI
Daha önce yaptığı açıklamada ekmek yemeyerek ve düzenli yürüyüşle kilo verdiğini söyleyen ünlü isim "Yersem geri alırmışım dedi. Sabah bir dilim yiyorum ömür boyu böyle olacakmış, ben bunu ameliyat olmadan yapsam nasıl olur diye düşündüm. Öğlen, akşam ekmek yemedim günde de 1 saat ya yürüdüm ya yürümedim. Bu kadar, bir de pilavdır makarnadır haftada bir" demişti.

Kaynak: Haberlercom

Ata Demirer'in yeni hali


Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme