Avon ile hayatı değişti

Van'da yaşayan Avon Bağımsız Satış Lideri Tülay Meral, bizlerle Avon hikayesini paylaştı.

Merhaba Tülay Hanım, Avon hikayeniz nasıl başladı?

2002 yılında bir akrabamız Avon Temsilciliği teklif etmişti fakat kabul etmemiştim. Sonrasında sadece kişisel ihtiyaçlarımı satın almak için tekrar dönüş yapıp Avon ailesine katıldım. O gün bu kadar güzel bir aileye sahip olacağımı bilseydim çok daha erken başlardım. Avon temsilciliği yaparak kazanç elde ettikten sonra bağımsız satış lideri oldum ve kendi ekibimi kurmaya başladım. Amacım ileride kendimi daha da geliştirerek hem kendim hem de ekibim için daha çok kazanç elde etmek.

Avon size neler kattı? Hayatınızda neler değiştirdi?

Avon bana sıradan bir ev kadınıyken ekip yönetme fırsatı verdi. Sosyal çevrem değişti, özgüvenim arttı. Avon sayesinde birçok kardeşim, dostum, arkadaşım oldu. Hayatımda birçok yeniliği Avon sayesinde tattım. Yurt dışına Avon sayesinde gittim. Türkiye'de birçok şehre gittim, toplantı ortamlarını yaşadım. Ekonomik olarak evime ve eşime destek oldum. Ev taksitimize ben de katkı da bulundum. 3 tane öğrencim var, Avon sayesinde onların da eğitimine katkı da bulunuyorum. İlk başta sadece kişisel ihtiyaçlarımı karşılamak için Avon ailesine katılmıştım fakat şimdi güçlü, kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın oldum. En önemlisi de kocaman bir ailem oldu.

En çok hangi ürünlerini seviyorsunuz?

Genel olarak bütün Avon ürünlerini seviyorum. Yeni çıkan tüm ürünleri satın alıyor ve kullanıyorum. Makyaj malzemeleri, bakım ürünleri, ayrıca çanta ve aksesuarlarını da severek kullanıyorum. Avon'un parfümleri de vazgeçilmezimdir. Avon'un her yaşa hitap edecek ürünleri var bu yüzden aslında tüm Avon ürünleri benim için vazgeçilmez.

Bakmadan Geçme