Aydın, Vanlı bayan futbolcuyu konuşuyor

TFF Kadınlar 3'ncü lig 3'ncü Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Aydın 7 Eylül spor'da forma giyen Vanlı Bayan futbolcu Kadriye Erden Aydın'da göz kamaştırıyor.

Rıdvan Can

Van büyükşehir Belediyespor forması altında başarılı performans sergileyen usta sol ayak Vanlı Kadriye Erden sezon başında transfer olduğu Aydın 7 Eylül kadın futbol takımında harikalar yaratıyor.

Muhteşem bir oyun stili ile rakip takımların korkulu rüyası haline gelen Vanlı bayan futbolcu Kadriye Erden, aynı zamanda mütevazı hanım efendiliği ile taraftarın Aydın taraftarının gözdesi oldu. Aydın 7 Eylül kadın futbol takımında sol kanatta oynayan Erden'in muhteşem sol ayağı futbolu ve oyun stilini Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'a benzeten taraftarlar tribünlerden Roberto Carlos diye tezahürat yaparak Vanlı futbolcuya sevgilerini dile getiriyorlar. Aydın taraftarının kısa zamanda sevilen futbolcuları arasında yer alan Erden, Aydın taraftarının Roberto Carlos benzetmesi için aydın taraftarına çok teşekkür ederek, Aydın 7 Eylülspor'a geçen sezon Van Büyükşehir Belediyespor'dan transfer olduğunu Aydın forması altında başarılı bir sezon geçirdiğini belirterek, "TFF Kadınlar 3'ncü lig 3'ncü Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veriyoruz burada çok mutluyum kısa zamanda takıma alıştım muhteşem bir taraftar var şuan ligde 3'ncü sıradayız hedefimiz şampiyonluk çok iyi bir takımımız iyi bir takım arkadaşlığı var yönetim teknik heyet ve taraftarımızla adım adım şampiyonluğa koşuyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme