Ünlü kahin Baba Vanga: Doğal afetler peş peşe gelecek

Dünyaca ünlü kahin Baba Vanga ölümünden önce 2024 yılı için pek çok kehanette bulundu. Doğal afetler peş peşe gelecek, Rus lider Putin'e suikast ve hastalıkların tedavi süreçlerinin başlayacağına dair kehanetlerde bulunmuş.

Dünyada yaşanan pek çok olayı yüz yıl önceden haber veren Baba Vanga 1911 yılında Osmanlı'ya bağlı Sofya şehrinde dünyaya geldi. Gerçek adı Vangeliya Pandeva Gushterova'yı tüm dünya Baba Vanga olarak tanıdı. Gözleri görmeyen Baba Vanga, adını önce Balkanlarda ardından tüm dünyada vermiş olduğu kehanetlerle duyurdu. Hayatta olduğu süreçte vermiş olduğu kehanetler kaleme alınarak saklanan Baba Vanga'nın söylediklerinin büyük bir çoğunluğu gerçekleşti.

İkiz Kuleler Saldırısını Bildi

Baba Vanga 2001'de Amerika'daki İkiz Kuleler hakkında yapmış olduğu ''çelik kuşlar tarafından saldırıya uğrayacak'' tahmini gerçek çıktı. Bu tahminden sonra '' Amerikan kardeşler çelik kuşların saldırsına uğradıktan sonra düşecek. Kurtlar bir çalıda uluyacak ve masumların kanı fışkıracak'' kehanetinden bulunmuş.

Putin, Suikaste Uğrayacak

Baba Vanga'ya göre 2024 yılında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesindeki vatandaşı tarafından suikaste uğrayacak.

Avrupa'da Terör Olayları Yaşanacak

Avrupa ana kıtası için kehanette bulunan Baba Vanga 2024 yılı içinde büyük bir ülke'nin biyolojik silah testleri ya da saldırısı gerçekleşeceğini iddia etti.

Büyük Afetler Yaşanabilir

Dünyada yörünge değişikliği yaşanacağını söyleyen Vanga bu değişimin hızlanmasıyla Dünya'yı doğal afetler ve radyon artışı beklediğini söylemiş.

Kriz Sonrasında Güçlenen Doğu

2024 yılı için büyük ekonomik kriz yaşanacağını iddia eden Baba Vanga Batı'nın ekonomik hakimiyetinin 2024 krizinin ardından Doğu'ya geçeceğini belirtmiş.

Kanser ve Alzheimer Hastalıklarında Tedavi

Baba Vanga tıp alanında da kehanetlerde bulunmuş. 2024 yılında Alzheimer ve kanser gibi tedavisi mümkün olmayan hastalıkların tedavi süreçlerinin başlayacağını iddia etmiş.

Kaynak: Posta Gazetesi

Bakmadan Geçme