Bakan Yardımcısı Yelkenci Van'a geldi

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ömer Faruk Yelkenci bugün çeşitli temaslarda bulunmak üzere Van'a geldi.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ömer Faruk Yelkenci, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Van'a geldi. Van Ferit Melen Havalimanında Bakan Yardımcısı Yelkenci'yi Van İl Milli Eğitim Müdürü M. Nurettin Aras ve beraberindeki heyet ile karşılandı.

VAN'DA “ÖĞRETMEN AKADEMİLERİ” BUGÜN BAŞLIYOR

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in öncülüğünde başlatılan “Öğretmen Akademileri” projesi Van'da bugün başlıyor. Bakan Yardımcımız Yardımcısı Ömer Faruk Yelkenci'nin katılımı ile 28 Şubat Çarşamba (Bugün) Van Edremit Uygulama otelinde 17.00'de “Öğretmen Akademileri” ilk dersi yapacak. Bakan Yardımcısı Yelkenci'nin katılımıyla başlayarak olan akademinin ilk dersinde “Türkiye Yüzyılında Öğretmen” konusu anlatılacak.
Konuyla ilgili Van İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada: “Muhabbet ve medeniyet şehri Van'da "Öğretmen Akademileri" başlıyor... Bakanlığımızın öncülüğünde hayata geçirilen proje, öğretmen ve yöneticilerimizin gereksinim duyacakları birikim ve deneyimlerini geliştirmeyi amaçlıyor. "İlk ders" Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Sayın Dr. Ömer Faruk YELKENCİ'nin teşrifleri ile başlıyor.” İfadeleri kullanıldı.
Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme