Baklatepe ve Kevenli Mahallelerinde yol çalışması

İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Baklatepe Mahallesi ve Kevenli Mahallesinde yeni yol açma çalışmalarına özveriyle devam ediyor. 

İpekyolu Belediyesi yetkilileri yaptıkları açıklamada, vatandaşların daha rahat ve konforlu bir ulaşım ağına kavuşması için, belediye ekiplerinin özverili çalışmalar yürüttüğünü belirterek, "Hemşehrilerimizin ulaşım ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından Baklatepe ve Kevenli mahallelerimizde yeni yol açma çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında, daha önce erişilemeyen bölgelere de ulaşım imkanı sağlanacak" dediler.

Yetkililer, yol açma çalışmalarının titizlikle yürütüldüğünü, gerekli altyapı ve üstyapı iyileştirmelerinin de eş zamanlı olarak yapıldığını kaydederek, "Vatandaşlarımızın güvenli ve konforlu bir ulaşım ağına kavuşması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Proje tamamlandığında, Baklatepe ve Kevenli mahallelerindeki vatandaşlarımız daha hızlı ve erişilebilir bir ulaşım ağına sahip olacaklar" diye konuştular.

Öte yandan, yol açma çalışmalarının tamamlanmasının ardından, mahallelerdeki sokak ve caddelerin düzenlenmesi planlanıyor.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme