Balıkesir Edremit Körfezi Vanlılar Derneği'nden üyelerine müjde 

Kısa bir zaman önce kurulan Balıkesir Edremit Körfezi Vanlılar Derneği, kurulduğu günden bugüne birçok faaliyetlerin altına imza attı. Balıkesir Edremit Körfezi Vanlılar Derneği bu kapsamda üyeleri için Van Gölü Turizm ve Van Kalesi Turizm seferleri adına yüzde 15 indirim anlaşması yaptı.

Edremit Körfezi Vanlılar Derneği Başkanı Çetin Evren ve yönetim kurulu üyeleri, Körfezde Manşet Gazetesi ve Coşgunoğulları Turizm'in kurucusu Tanju Coşgun'u makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Tanju Coşgun'a, Dernek Başkanı tarafından Van'ın önemli kültürel ve doğal zenginliklerini gösteren plaket takdim edildi.

ZİYARETTE ÜYELERE İNDİRİM PROTOKOLU İMZALANDI

Ziyarette Dernek üyeleri için Dernek Başkanı Çetin Evren ve Edremit, Akçay ve Altınoluk terminalde yazıhane işletme sahibi olan Tanju Coşgun ile protokol imzalandı. Yapılan protokolde dernek üyeleri için Van Gölü Turizm ve Van Kalesi Turizm seferleri adına % 15 indirim anlaşması yapıldı. Balıkesir Edremit, Akçay, Altınoluk'dan Van'a seyahat edecek dernek üyelerine yüzde onbeş indirim uygulaması yapılacak. Dernek Başkanı Çetin Evren, Van'ın en bilinen ve bölgenin tanıtımında büyük rol oynayan simgelerinden Muradiye şelalesi, Van kedisi, eski Van Evi, Van kahvaltısı, Van Kalesi, Hoşap Kalesi, Akdamar Adası, ters lale, Van Balığı ve Van Gölü'nü temsilen hazırlanan bir plaketle Tanju Coşgun'a teşekkürlerini iletti. Coşgun'a sundukları plaket, Van'ın kültürel mirasına ve doğal güzelliklerine dikkat çekmeyi amaçladı.

DERNEK BAŞKANI EVRENTANJU COŞGUN'A BAŞARILAR DİLEDİ

Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada Dernek Başkanı Evren, Vanlılar Derneği olarak bölge insanları arasındaki bağları güçlendirmek ve Van'ın tanıtımına katkı sağlamak adına çeşitli faaliyetlerde bulunduklarını belirtti. Tanju Coşgun'a bu bağlamda yürüttüğü çalışmalarda başarılar dileyen Evren, Van kültürünün yaşatılması ve tanıtılmasındaki katkılarının devamını temenni etti.

TANJU COŞGUN'DAN ANLAMLI PLAKET İÇİN TEŞEKKÜR

Tanju Coşgun ise, kendisine yapılan bu anlamlı ziyaret ve takdim edilen plaket için teşekkürlerini dile getirdi. Van'ın kendisi için de büyük bir öneme sahip olduğunu ifade eden Coşgun, “Bölgemizin tanıtımına katkı sunmak ve kültürel değerlerimizi daha geniş kitlelere ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız” diyerek, Vanlılar Derneği ile olan iş birliğinin devam edeceğini vurguladı.

Bakmadan Geçme