BANKA ATM KUYRUKLARI ESNAFI MAĞDUR EDİYOR

Banka önlerindeki ATM'lerde oluşan uzun kuyruklara bir türlü çözüm bulunamıyor. Yaşanan yoğunluk hem vatandaşları hemde çevresinde iş yeri bulunan esnafı mağdur ediyor.

Burhan Ergin

Bankaların önünde oluşan uzun kuyruklar yaya kaldırımlarında yürümekte olan vatandaşları ve çevresinde bulunan esnafı mağdur ediyor. Gazetemize açıklamalarda bulunan esnaflar söz konusu sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğini belirterek,

“ATM önlerinde biriken uzun kuyruklar nedeniyle problem yaşıyoruz. Özellikle Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan banka ATM'lerinde oluşan kuyruklar yayaların yürüyüş yolu olan kaldırımlarda vatandaşların rahat yürümesini, engelli vatandaşların işini hem de esnafı mağdur ediyor. Ayın birinde ve 15'inde kuyruklar daha da yoğunlaşıyor. Buna bir önlem alınmasını istiyoruz. Bankaların önünde oluşan uzun kuyruklar işlerimizin aksamasına sebep olduğu gibi müşterilerimizi de rahatsız ediyor. Bankaların istihdam sağlayan vergisini ve kirasını ödeyen esnafı mağdur etmeye hakkı yok. Bankalar ATM'lerini geçişleri engellemeyecek şekilde ya içeri alsın veya sayısını arttırarak şehrin çeşitli kesimlerine dağıtarak, caddeye bakan sokak aralarına yerleştirilmesini istiyoruz. Yetkililerin bu soruna bir an evvel çözüm bulmasını istiyoruz” ifadelerini kullandılar.

Bakmadan Geçme