BAŞARI İLE SONLANDIRACAĞIZ

Van Belediyesi’nin kentin büyük bir bölümünde başlattığı çalışmalar devam ediyor. Ramazan ayında da ara vermeden çalışmalarını sürdüren belediye, çalışmalarının büyük bir bölümünü bitirdi.
Van Belediye Başkan Vekili Sabri Abi, Başkan Yardımcıları Gülbahar Orhan, Kemal Ünver, Selim Bozyiğit, BDP Grup Başkanı Cahit Bozbay, belediye meclis üyeleri ve birim amirleri devam eden çalışmaları inceledi.
Süphan Köyiçi mahallesinde devam eden drenaj, yol genişletme ve altyapı çalışmalarını inceleyen Abi ve beraberindekiler, mahallede bulunan bazı dar yolların açılması için bir komisyon kurulması ve mülk sahipleri ile görüşülmesine karar verildi. İlk kez çalışmaların yapıldığı mahallenin bir hafta içerisinde altyapısı tamamlanarak asfalt serimi yapılacak. Köyiçi'nde 3 kilometre asfaltın yapılacağını aktaran Abi, ayrıca mahallede parke taşı ve kaldırım çalışmalarının devam ettiğini aktardı. Daha sonra Süphan Mahallesi Üçevler caddesinde devam eden asfalt çalışmalarını denetleyen Abi, toplam yapılacak 7 kilometrelik asfalt çalışmalarının şuana kadar 3 kilometresinin tamamlandığını, geriye kalan çalışmaların ise Ramazan ayı içerisinde tamamlanacağını söyledi.
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Abi, Van Belediyesi'nin kentin her noktasında çalışmalarına devam ettiğini belirterek, 'Van halkı, kendi belediyesinin çalışmalarını elbette görüyor. Deyim yerindeyse 'Van şuan şantiye alanına' döndü. Bu çalışmalarımızı başarı ile sonlandırmak istiyoruz. Yapacağımız çalışmalar sonlandığında halkımız değişimi çok iyi göreceklerdir. Van tarihinde bu dönem yapılan çalışmalar kadar çalışma yapılmadı. Van gün geçtikçe kent olma yolunda bir adım daha atıyor. Kentleri kent yapan yolları ve sosyal yaşam alanlarıdır. Bu yaşam alanlarını tüm gücümüzle oluşturmaya çalışıyoruz. Her gün başka bir cadde, başka bir mahallede çalışmalarımız sürüyor' vanhaber,belediye,çalışma,sabri abi,asfalt

Bakmadan Geçme