Başhekim Ümit Haluk İliklerden istifa etti mi?

2019 yılında Prof. Dr. Cengiz Demir'in yerine atanan Van YYÜ Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ümit Haluk İliklerden görevinden istifa ettiği iddia edildi.

Fahrettin Yiğit

AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adaylığı için ismi geçtiği iddia edilen Van YYÜ Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ümit Haluk İliklerden istifa ettiği belirtildi.

Gazetemize konuşan vatandaşlar, göreve başladığı günden bu yana Van YYÜ Araştırma Hastanesi'nde başarılı çalışmalara imza atan Doç. Dr. Ümit Haluk İliklerden'in görevine devam etmesini istiyor.

Ümit Haluk İliklerden kimdir?

Tuşba Yaylıyaka Mahallesi'nde dünyaya geldi. Ortaöğretimi dereceyle Van Gölü Anadolu Lisesi'nde 2000 yılında mezun oldu. 2000-2006 yıllarında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinde tıp eğitimim tamamladı. 2007-2009 yıllarında Muş ve Van Devlet Hastanelerinde acil hekimi olarak çalıştı.

2009-2014 yıllarında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Genel Cerrahi kliniğinde ihtisas yaptıktan sonra 2014-2016 yıllarında Van Özalp ve Erciş Devlet Hastanelerinde Genel Cerrahi Uzmanı ve Erciş Devlet Hastanelerinde Genel Cerrahi Uzmanı olarak hizmet verdi. 2016-2017 yıllarında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik görevinde bulunduktan sonra 2018 yılında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Genel Cerrahi Anabilim Dalında öğretim üyesi olarak mesleğine devam etti. Başhekim İliklerden evli ve 2 çocuk babasıdır.

2016 yılında Sağlık Bakanlığı Üniversitesi Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik görevini yürütmüştü.

Bakmadan Geçme