Basın İlan Kurumu'ndan iletişim eğitimi

Basın İlan Kurumu Van Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Kurumsal İletişimin Niteliklerinin Artırılması Eğitimi' Programı pazartesi günü Van'da gerçekleştirilecek.

Vansesi Haber Merkezi

Kalkınma Bakanlığı Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) 2017 Teknik Destek Programı kapsamında desteklenen eğitim programının açılışını Basın İlan Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Cem Elçin yapacak.

Elite World Hotel'de düzenlenecek ve 22-25 Mayıs tarihleri arasında 4 gün sürecek eğitim programında kurumsal iletişim dersleri verilecek.

Van, Muş, Bitlis ve Hakkari Valilikleri Basın Halkla İlişkiler Müdürlükleri personeline yönelik olarak başlatılan eğitim programında valilik Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü personelinin kurumsal iletişiminin niteliklerinin artırılması hedefleniyor.

Kamu kurum ve çalışanları ile vatandaşlar arasında iletişimin ve iletişim kalitesinin artırılması amacıyla düzenlenen eğitim programı çerçevesinde vatandaşlarla iletişim kanallarının iyileştirilmesi, yönetime karşı sempati ve hoşgörünün oluşturulması, basın işletmeleri ve çalışanları ile kurumlar arasında iletişimin artırılması, karşılıklı güven ilişkisinin sağlanmasına katkı sağlaması da amaçlanıyor.

Konusunda uzman Doç.Dr. Özgül Birsen ve klinik Psikolog Doğan Büyüktaş'ın eğitim vereceği programda kişilerarası iletişim, Yazılı iletişim, Beden dili, etkili dinleme, liderlik yöneticilik modelleri, zamanı etkin kullanma, duygusal zeka ve empatik iletişim, kurum kültür ve kimliği, kurum içi iletişimin artırılması, stresle mücadele modelleri gibi konularda dersler aktarılacak.

Bakmadan Geçme