Başkale'de 2024 Haziran dönemi mesleki çalışma semineri düzenlendi

Van'ın Başkale ilçesinde Kaymakam Mustafa Çelik'in katılımı ile 2024 Haziran dönemi mesleki çalışma semineri düzenlendi.

Van'ın Başkale ilçesinde düzenlenen 2024 Haziran Dönemi Mesleki Çalışma Seminerine katılan Başkale Kaymakamı Mustafa Çelik, öğretmenlerle bir araya geldi. Seminerde, yılsonu değerlendirmesi ve seminerlerin içeriği hakkında bilgi alan Kaymakam Çelik, lise öğrencilerinin üniversite tercihleri ve ilkokul ile ortaokul öğrencilerinin durumu hakkında da detaylı bilgi aldı.

Öğretmenlerle geleceğe yönelik planları konuşan Kaymakam Mustafa Çelik, eğitimde kaliteyi artırmak için yapılması gerekenler üzerinde durdu. Seminer boyunca, öğretmenlerle fikir alışverişinde bulunarak, eğitimin niteliğini yükseltmeye yönelik önerileri dinledi.

Kaymakam Çelik, öğretmenlerin özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, gelecek eğitim öğretim yılı için başarı dileklerini iletti. Eğitim alanındaki sorunları ve çözüm önerilerini dinleyen Çelik, öğretmenlerin görüş ve önerilerini de not aldı.

Eğitimde sürekli iyileşme ve gelişim hedefiyle, bu tür toplantıların devam edeceği belirtildi.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme