BAŞKALE GENÇLİKSPOR'DA HEDEF 3'NCÜ LİG

Van'ı Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden Başkele Gençlikspor yeni sezon çalışmalarına başladı.

Rıdvan Can

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başlayan Başkale Gençlikspor, teknik direktör olarak geçen sezon Edremitspor'u Van amatör liginde şampiyonluğa taşıyarak Play-Off'a çıkaran Oktay Belli'yi takımın başına getirirken yardımcı antrenörlüğe ise Güney Afrika'da takım çalıştıran başarılı antrenör Vanlı Kadir Tunçdemir ile anlaştı.

HEDEFİMİZ 3'NCÜ LİG

İmza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Başkale Gençlikspor'un Kulüp başkanı Kerem Karaman,'Hedeflerimiz doğrultusunda yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde teknik direktörlük görevine tecrübeli hoca Oktay Belli ve yardımcı antrenörlüğe ise yine başarılı genç bir antrenör olan Kadir Tunçdemir'i getirmiş bulunmaktayız. Geçen yıl Edremitspor'da başarılı bir sezon geçiren hocamız, aynı başarıyı kulübümüzde de göstereceğine inanıyoruz. Transferlerimizi yapıp sezona hazır girmek istiyoruz. Bu yılki hedefimiz 3'ncü lige yükselmektir' dedi.

'AYNI BAŞARIYI YAŞAYACAĞIM'

Yapılan anlaşma sonrasında Başkale Gençlikspor'la çalışacaklarını ifade eden Teknik direktör Oktay Belli ise,'Ortak hedeflerimiz olan güzel bir camiaya geldiğimi düşünüyorum. Geçtiğimiz yıl Edremitspor'da başarılı bir sezon geçirdim, aynı başarıyı Bölgesel Amatör ligde şampiyonluk mücadelesi verecek olan Başkale Gençlikspor ile yaşayacağıma inanıyorum.Hedefimiz başarılı bir sezon sonunda hak ederek 3'ncü lige yükselmektir. Bana güvendikleri için Kulüp Başkanımız Kerem Karaman ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum' diye konuştu.

Bakmadan Geçme