Başkalespor Tek Golle Yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 1’nci Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Başkalespor, 2014-2015 futbol sezonunda seyircisi önünde çıktığı sezonun açılış maçında karşılaşmanın 60’ncı dakikasında kalesinde gördüğü golle Tatvanspor’a 0-1yenildi.

Rıdvan Can


Bölgesel Amatör Lig'de 1.hafta heyecanında Başkale ilçe stadı'nda Tatvanspor'u konuk eden temsilcimiz Başkalespor sahadan 0-1 mağlup ayrıldı. Lige şampiyonluk iddiası ile başlayan Başkalespor, seyircisi önünde kazanmak için çıktığı bu karşılaşmada 60'ncı dakikada yediği golle yıkıldı. Savunmada yaşanan kademe hatasından kalesinde golü gören Başkalespor beraberlik golü için Tatvanspor kalesine atatklarını sıklaştırdı aradığı golü bulamadı. Rakip takımın ataklarında da savunma ve kaleci gole geçit vermedi ve karşılaşma 0-1 Başkalespor'un mağlubiyeti ile sonuçlandı. Başkalespor haftaya Bingöl deplasmanına gidecek.

BAŞKAN: MÜCADELEDEN MEMNUNUM

Başkalespor Kulüp Başkanı Rıdvan Sari; Tatvanspor ile oynanan maçta takımının oynadığı futbolu beğendiğini ancak sonuca gidemediklerini ifade ederek, 'Sezonun ilk maçıydı. Çocuklar bu gün canını dişine taktı, uğraştı, koştu, mücadele etti. Son dakikalarda atamadığımız 3-4 net pozisyonumuz var. Kazanmak için her şeyi yaptık fakat kalemizde şansız bir gol gördük futbolda bunlar olur. Yolumuza devam edeceğiz'şeklinde konuştu.

BATTAL SARICA: ÜZGÜNÜZ

Başkalespor'un deneyimli teknik direktörü Battal Sarıca, lige galibiyet ile başlamak istediklerini belirtterek, “ Öncelikle oyuncularımı ellerinden gelen mücadeleyi sergiledikleri için kutluyorum. 3 puanla başlamayı çok istedik fakat savunmada yapılan bir kademe hatasından golü gördük ve kolay kazanacağımız maçı kaybettik üzgünüz'şeklinde konuştu.


Bakmadan Geçme