Başkan Aslan’dan Müdür Yavuzer’e Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan, İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer’i makamında ziyaret etti.

İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer'i makamında ziyaret eden AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan, Van'ın eğitimde başarılı olabilmesi için ne gerekirse yapmaya hazır olduklarını ifade etti. İpekyolu ilçesinin bu sene eğitim konusunda devrim yapacağına inandığını belirten Başkan Aslan, “İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün başında herkese eşit mesafede duran, kişiler arasında ayırt etmeden yardımcı olmaya çalışan bir müdür var. Biz siyasetçilerinde gerekli desteği sunması halinde, ilçemizin eğitim konusunda gereken başarıyı yakalayacağına canı gönülden inanıyorum” dedi.
Cevdet Paşa Mahalle Muhtarı Yılmaz Koçak ile Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Müdürü Zeynel Abidin Akkuş'un da hazır bulunduğu ziyarette, eğitim konusunda birçok sorun gündeme getirildi. Elbirliği ile eğitime önem verilmesi gerektiğini belirten Cevdet Paşa Mahalle Muhtarı Yılmaz Koçak, “Muhtarlar olarak her daim eğitime gereken desteği vermeye hazırız. İyi bir nesillin yetişmesi için eğitim kesinlikle en önemli konulardan biridir. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer'in yaptığı başarılı çalışmalar, tartışmasız bir şekilde ortadır. Bu başarılı çalışmalara katkı sunmak anlamında, bizlere verilecek olan her göreve hazır olduğumuzu belirtmek isteriz. Sorumluluktan kaçan değil, sorumluluk almayı bekleyen bir düşünceye sahibiz” ifadelerini kullandı.
Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer de, eğitim kalitesinin daha da artması açısından, kanunlar çerçevesinde ellerinden gelen tüm çabayı sarf edeceklerini belirterek, eğitim konusunda kendilerine destek sunan herkese teşekkür etti.

Bakmadan Geçme