Başkan Bilici genç çiftleri yalnız bırakmadı

Erciş Belediye Başkanı Baran Bilici ve Başkan Yardımcısı Güler Temel, Erciş'de yeni evlenen genç çiftleri mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak yanlarında oldu.

Van'ın Erciş Belediye Başkanı Baran Bilici ve Başkan Yardımcısı Güler Temel, ilçede gerçekleştirilen düğünlere katılarak vatandaşların mutluluğunu paylaştı. Handikmen, Yıldızer ve Alakuş, Bozak ailelerinin düğün törenlerine katılan Başkan Bilici ve Temel, genç çiftleri mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Başkan Bilici ve Başkan Yardımcısı Temel, düğün törenlerinde yaptığı konuşmalarda, genç çiftlere mutluluklar dileyerek evliliklerinin hayırlı ve uzun ömürlü olmasını temenni etti. Bilici, "Bugün burada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Genç çiftlerimize ömür boyu mutluluklar dilerken, bu güzel günlerinde yanlarında olmak bizler için onur verici" dedi.

Aileler ve düğüne katılan vatandaşlar, Belediye Başkanı Bilici ve Başkan Yardımcısı Temel'in düğünlere katılmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür ettiler.

Vansesi Haber

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme