BAŞKAN YENİTÜRK: ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ

Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Grup Kara Kobra Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger ve taraftarlarla iftar sonrası bir araya geldi. Başkan Yenitürk, 'İnşallah artık bu sene yeter diyoruz. Bu sene bahane yok. Zamanımız var, imkânımız var. Bu sene Play-Off da istemiyoruz. Şampiyon olmak istiyoruz' dedi.

Rıdvan Can

Van Büyükşehir Belediyespor'un fanatik taraftar ekibi Grup Kara Kobra Taraftarlar Derneği, Kulüp Başkanı Servet Yenitürk ile iftar sonrası buluştu. Grup Kara Kobra Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger'in öncülüğünde verilen iftar yemeğine çok sayıda taraftar katıldı.

“Birlik ve beraberliğimiz sürecek”

Van Merkezde bulunan Öz-Şark Sofrasında Grup Kara Kobra taraftarları ile Basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Dülger, İftar öncesi yaptığı konuşmada “Birlik ve beraberliğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Burada bulunan bütün kardeşlerimin Ramazan Ayı'nın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Her zaman olduğu gibi bugün burada gönül sofrasında da sergilediğimiz birlik ve beraberliğimizin her zaman daim olacağına inanıyorum. Taraftarlarımızla birlikte geçmişte olduğu gibi yeni sezonda da ilimizin tek profesyonel takımı Van Büyükşehir Belediyespor'u ve Başkanımız Sayın Servet Yenitürk'ü desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

“Van'ın gülünü soldurmamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız”

Yeni sezon çalışmaları kapsamında bilgi veren Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, “Yeni sezon çalışmalarımız kapsamında şuana kadar hocalarımızın da izlediği ve takip ettiği 14 futbolcuyu bizlerde Feyyaz hoca ile birlikte birkaç maçlarını izledik. Play-Off maçlarının tümünü izledik. Transfer görüşmelerini yaptığımız futbolcularla bire bir bizzat ben görüştüm. Onlarda Van'da ve Van Büyükşehir Belediyespor'da oynamak istediklerini belirttiler. 12 yeni transfer yapacağız. Geçmişten bugüne kadar taraftarlarımız hiç bir zaman Van Büyükşehir Belediyespor'u yalnız bırakmadı. Yağmur çamur demeden desteklemeye devam ettiniz. Bütün taraftarlara verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Van'ın gülünü soldurmamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Önümüzdeki sezon Play-Off'a kalmadan şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Hedefimiz budur. Bununla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Göreve geldiğimiz günden bu yana üç hocamızı maç izlemeye gönderdik ve onların seçtikleri 14 futbolcu var. Tabi sadece bununla yetinmedik, bu futbolcuları Feyyaz Uçar ile birlikte Play-Off maçlarında izledik. Nihai olarak 12 yeni transfer yapacağız” diye konuştu.

“Kulübün yanında olmaya devam edeceğiz”

Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, “Bu kulüp, şehrimizin en önemli değerlerinden biridir. Burada en büyük pay hem kendi sahamızda hem de deplasmanda takımımızı yalnız bırakmayan Kara-Kobra Taraftarlarına aittir. Biz her zaman bu kulübün yanında olmaya devam edeceğiz. Şehrimizin de desteği ile kulübümüzü eskisi gibi üst liglere yükselmek için mücadele edeğiz. Şampiyonluğa oynayan bir takım kuruyoruz. Şuana kadar 14 futbolcu ile görüştük. Bu futbolcuların birinci tercihi Van'dır. İlimize gelerek, futbol oynamak istiyorlar. Hepsi de birbirinden yetenekli futbolculardır. Sözleşme için sayın valimiz ve sayın genel sekreterimiz ile bir araya gelerek, yeni transferlere imza attıracağız. İnşallah artık bu sene yeter diyoruz. Bu sene bahane yok. Zamanımız var, imkânımız var. Bu sene Play-Off da istemiyoruz. Şampiyon olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“Vanlı futbolcularla görüşmelerimiz var”

Kulüp Başkanı Yenitürk, yeni sezonda sahada Vanlı futbolcuları görmek istediklerini belirterek, “Yeni sezonda kadromuzda Vanlı futbolcular neden olmasın dedik. Dışarıda oynayan birçok Vanlı futbolcuyla görüşmelerimiz oldu. Çok yetenekli Vanlı kardeşlerimiz var. Biz bunları inşallah bu sezon sahada izleyeceğiz. Benimde en büyük temennim Vanlı futbolcuların çokluğu, çünkü Vanlı futbolcu sahaya çıktığı zaman şehri için, halkı için, giydiği forma için oynar. Bu yüzden benim ilk terciğim Vanlı futbolcular olacaktır” dedi.

“Ticaret Odası İşbirliği içinde olacağız”

Yeni sezon öncesi Van Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte hareket edeceklerini de sözlerine ekleyen Yenitürk, “TSO işbirliği ile Vanlı iş adamlarıyla bir gece organize edeceğiz. I gecede Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Murat Zorluoğlu, Büyükşehir Belediye Genel Sekreterimiz Sayın Mustafa Yalçın'ın öncülüğünde tamamı iş adamlarından oluşacak bir toplantı yapmak istiyoruz. O gecede Van Büyükşehir Belediyespor'a gönülden maddi manevi destek olacak iş adamlarımızdan destek isteyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme