Başkan Zeydan çocuklarla Hayvan Bakımevi'ni ziyaret etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Hayvan Bakım Evi'ni ziyaret etti. Kapılarını ilköğretim öğrencilerine de açan bakımevinde Zeydan ve çocuklar hayvanlarla yakından ilgilendi.

Van Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla, İpekyolu ilçesi Sıhke Gölü mevkiinde bulunan Hayvan Bakım Evi'ni ziyaret etti. Van Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığına bağlı bakımevi ziyaretine, Daire Başkanı İlhami Aker'in yanı sıra şube müdürleri de hazır bulundu.

Zeydan, Hayvanları Koruma Günü nedeniyle bakımevini ziyaret eden Yüzüncü Yıl Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri ile de bir araya geldi. Zeydan ve çocuklar, bakımevini gezerek burada bulunan hayvanlar hakkında görevlilerden bilgi aldı. Çocuklar bakımevindeki kedi ve köpeklerle buluştu, yaşam alanlarını yerinde gördü.

Sağlık merkezi çalışanları ayrıca çocuklara hayvan hakları konusunda da bilgilendirmede bulunurken, öğrencilere boyama kitapları hediye edildi.

Bakmadan Geçme