Beklentiler büyük…

Öncelikle Van Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Abdullah Çalım başkanlığında oluşan yeni yönetim kuruluna 2017-2018sezonda başarılar diliyorum.

Öncelikle Van Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Abdullah Çalım başkanlığında oluşan yeni yönetim kuruluna 2017-2018sezonda başarılar diliyorum.

Değerli okurlar, kentin 80 yıllık en uzun soluklu gazetesi unvanına sahip olan Vansesi Gazetesi olarak ilimiz adına yerel haberciliği en iyi şekilde yapmaya çalışmaktayız. Haber ve yorumlarımızla Van'ımızın her metrekaresinde olmaya, Van için gerek sportif anlamda gerekse yerel sorunlar anlamında görevimizi yerine getirmeye gayret ediyoruz. Haber, makale röportaj ve köşe yazılarımızla doğruları yazıyor, yanlışları hatırlatıyor, sorunlara çözüm önerileri getirmeye çalışarak halkımızla paylaşıyoruz.

Vansesi Gazetesi'ni ve bu köşeyi yakından takip eden okuyucularımız çok iyi bilirler ki, kentin sporuna yaklaşımlarımız bellidir. Büyükşehir Belediyespor başta olmak üzere amatör spor, salon sporları ilin spor tesis eksikliklerini gazetemizde sürekli dile getirdik ve getirmeye de devam edeceğiz.

Sayın Valimiz İbrahim Taşyapan, Genel Sekreterimiz Sayın Mustafa Yalçın ve Van Büyükşehir Belediyespor Başkanı Abdullah Çalım'a taraftarlarımızın mesajım var : "Van'ın marka değeri Vanspor yani şimdi ki, adıyla Van Büyükşehir Belediyespor'u sahiplenelim destekleyelim Van'ı layık olduğu üst liglere çıkaralım. Vanspor bu ilin Türkiye'ye açılan penceresi Van

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme