Beşiktaş Futbol Okulu sezonu açtı

Van Futbol Okulu kış dönemi deneyimli antrenörler eşliğinde önceki gün gerçekleştirilen antrenmanla başladı.

Rıdvan Can

Gelişim Halı Saha Tesisleri'nde Cumartesi-Pazar yapılan kış döneminin ilk antrenmanına farklı yaş kategorisinde 150'ye yakın öğrenci katıldı.

Van Beşiktaş futbol okulu kış dönemi çalışmalarının ilk gününde ailelerin katılımı ile renkli görüntüler oluşurken minik öğrencilerin ve ailelerin heyecanı gözlerden kaçmadı.

Vanspor'un eski futbolcularından Van Beşiktaş Futbol Okulu kurucusu Sinan Tosun'un koordinatörlüğünde 3 eğitmen eşliğinde 8 ay sürecek olan kış döneminde hafta sonları gruplar halinde çalışmalar yapılacak.

Gelişim Halı Saha Tesisleri'nde yapılan antrenmanına 100'e yakın öğrenci katıldı. Van Beşiktaş futbol okulu koordinatörlüğünde 3 eğitmen minik öğrencilere futbolun temel bilgilerini öğretiyor. 8 ay sürecek olan kış döneminde hafta sonları gruplar halinde çalışmalar yapılacak. Futbol Okulu koordinatörü Sinan Tosun, "Yaz döneminde birçok öğrenciye eğitim verdik ve bunun devamında kış futbol okulunu bugün itibariyle açmış bulunmaktayız. Bugün 2017-2018 sezonu hafta sonu başladı. Yeni dönem, yeni kayıt, yeni öğrenciler, bunlar bizler için hep olumlu şeyler. Bizim hedefimiz her zaman söylediğimiz gibi, iyi insan, sağlıklı birey ve iyi birer Beşiktaş'lı yapmak" dedi.

Bakmadan Geçme