Binlerce vatandaşı ilgilendiriyor! Başvuru yapanlara 50 bin TL nakit desteği sağlanacak

Kamu bankaları, 60 ay vadeli nakit destek kredisi kampanyasıyla vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için harekete geçti.

Vatandaşların yararına olan ihtiyaç kampanyalarını sürdüren kamu bankaları, 50 bin liraya kadar verilen nakit destek kredisi kampanyasını ilan etti.

Bu kredi kampanyasından, belirlenen şartları sağlayan vatandaşlar faydalanabilir.

Kredi faizi, diğer ticari veya bireysel kredilerden daha düşük olup, şu an Ziraat Bankası ve Vakıfbank'ın uyguladığı konut kredisi faizi %1,36 iken, bu kredi kampanyası için belirlenen faiz oranı %0,99'dur.

Kredi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların, enerji tasarrufuna katkıda bulunarak enerjinin daha etkin kullanılmasını ve çevrenin korunmasını sağlamaları gerekmektedir. Bu doğrultuda, bina yalıtımı yapmak isteyen veya mevcut yalıtımını yenilemek isteyen müşterilere özel fırsatlar sunulmaktadır.

Kredi başvurusunda bulunacak olan vatandaşların, yalıtım yapılacak binanın tapu fotokopisi, yalıtım firması ile imzalanan anlaşma veya proforma fatura ve kimlik fotokopisi gibi belgeleri yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Ödeme planına göre, 50.000 Türk Lirası değerinde kredi alan bir vatandaşın aylık ödemesi 1.115 Türk Lirası olacak ve toplamda 67.000 Türk Lirası geri ödeyecektir.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme