Birlik Vakfı'ndan İliklerden'e hayırlı olsun ziyareti

Birlik Vakfı Van Şube yönetimi Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine atanan Dr. Öğretim Üyesi Ümit Haluk İliklerden'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vansesi Haber Merkezi

Birlik Vakfı Van Şube Başkanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Ekin, Başkan Yardımcısı Tufan Tunç ve Yönetim Kurulu üyeleri, Hanımlar Komisyon Başkanı Pınar Gündoğdu, Yerel Yönetimler Komisyon Başkanı Esra Erdenk'in katılımı İle Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Ümit Haluk İliklerden'i makamında ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarı dileklerinde bulundular.

Prof.Dr. İsmail Hakkı Ekin, Van halkına güzel hizmetler verilmesi hususunu bir kez daha vurgulayarak, bu hususta vakıf olarak üzerlerine düşen konularda her zaman yanlarında olacaklarını dile getirdi.

Prof.Dr. İsmail Hakkı Ekin, "Bizlerin ayrıştırıcı değil, birleştirici, huzur ve kardeşliğin tesisi konusunda her zaman ve her konuda elimizi taşın altına koymada çekinmeyeceğiz" dedi.

Başkan Ekin daha sonra yönetim kurulu İle beraber Hematoloji, Genel ve Yan Dallar servislerinde yatan çocuklara hediyeler dağıtarak, sohbet ettiler.

Bakmadan Geçme