BİRLİKSPOR VE SPOR CAMİASI İFTARDA BULUŞTU

Van Amatör Ligin yeni kulüplerinden Van Birlikspor kulüp yönetimi ve Spor camiası önceki gün iftarda buluştu.

Rıdvan Can

İftar yemeğine Birlik Vakfı Başkanı ve ayrıca Van Birlikspor kurucu Başkanı Rasim Arslan, Birlikspor Kulüp Başkanı Birol Duman, Van TFF Bölge Müdürü Cengiz Polater, Van Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, TÜFAD Van Şube Başkanı Mehmet Tuğrul, ASKF temsilcisi Ramazan Kıvanç ve Birlikspor kulüp yöneticileri ve Basın mensupları katıldı.

Güzel bir ortamda geçen yemeğin ardından açıklamalarda bulunan Birlik Vakfı Başkanı ve Birlikspor kurucusu Rasim Arslan, 'Ramazan ayı birlik, beraberlik, kardeşlik duygularının üst safhaya çıktığı bir ay. Bu mübarek günlerde bizde Birlikspor olarak, kulübümüzde her kademede görev alan arkadaşlarımızı ve ildeki spor camiamızı bir araya toplamak birlikte bir iftar programı yapmak istedik. Sağ olsunlar hepsi davetimize icabet gösterdiler, katıldılar. Bizde mutlu olduk. Yola çıktığımız ilk günden beri vurgulamış olduğumuz birlik, beraberlik ve bu sinerjiyi harekete geçirme çalışmalarımız var. Allah'ın izniyle herkesten karşılık buluyor. Takımımız Amatör Ligde başarılı bir performans sergiledi ve bir üst lige çıkma başarısını gösterdi. Burada tekrar kulüp yöneticilerimi, değerli hocalarımı, futbolcu kardeşlerimizi bir kez daha tebrik ediyoruz. Bu akşam davetimizi kabul ederek bizimle iftar sofrasını paylaşan TFF Bölge müdürü Sayın Cengiz Polater, TÜFAD Van Şube Başkanı Mehmet Tuğrul, ASKF temsilcisi Ramazan Kıvanç'a teşekkür ediyorum. Yeni sezonda güzel futbol oynayan güzel bir Birlikspor izleyeceğiz. İnşallah muvaffak oluruz' dedi.

TFF Bölge Van Şube Müdürü Cengiz Polater ise, 'Öncelikle böyle bir iftar yemeğinde bulunmaktan dolayı son derece mutluyum. Bu organizasyonu düzenleyen Birlikspor yönetim kuruluna ve başkanına teşekkür ediyorum. Gayet güzel bir şey, Birlikspor'a yeni sezonda başarılar dilerim' ifadelerini kullandı.

Gençlik Spor Hizmetleri İl Müdürü Nevzat İnanç ise 'Bizleri burada ağırlayan Birlikspor kulüp yönetimine teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan bir dönemden geçiyoruz. Futbol birlik beraberliği pekiştiren bir olgudur. Bugün burada bu iftarda birlikte olmanın mutluluğunu anlatamam. Birlikspor'a yeni sezonda başarılar dilerim. Sportif anlamda ilin sorunlarını çözmek için kolları sıvadık. İnşallah yeni sezonda sorunsuz bir Amatör Lig geçireceğiz. Burada bizleri ağırlayan herkese teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme