​'Biz Öğretmeniz' Konser ve Gösteri programı düzenlendi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü ve Türk Müziği Devlet Konservatuvarı tarafından 'Biz Öğretmeniz Konser ve Gösteri Programı' gerçekleştirildi.

Basın Bülteni

Şiir okuyan çocukların sunum gerçekleştirdikleri programda, Van ilinde öğretmenlik yapan Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü mezunları ile Türk Müziği Devlet Konservatuvarı öğrencileri, Prof. Dr. Serap Yükrük yönetiminde birbirinden güzel eserler seslendirdiler. Konser ve gösteri programı kapsamında, TMDK Halk Oyunları Bölümü öğrencileri de konuklardan uzun alkış alan bir sahne gösterisi gerçekleştirdiler.

Programla ilgili konuşan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutlayarak Van YYÜ'nün kuruluşunun 40. yılını kutladığı bu günlerde Üniversitemizin mezunlarıyla gerçekleştirdikleri programı düzenleyen Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serap Yükrük'e, Konservatuvar Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Yükrük'e, koroda görev alan müzik öğretmenlerine ve konservatuvar öğrencilerine emeklerinden dolayı teşekkür etti. Van YYÜ'nün 40. yılında tüm mezunlarını Üniversitenin web sayfasındaki 'Mezun Portalı'na kaydolmaya davet ettiklerini belirten Şevli, daha güzel konserlerde, etkinliklerde hep beraber, bir arada bulunmak dileğiyle herkese teşekkür etti. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zihni Merey'in de kısa bir konuşma yaptığı program, koroda bulunan öğretmenlere protokol tarafından teşekkür belgesi verildikten sonra sona erdi.

Bakmadan Geçme