Bölünmüş Türkiye istiyorlar

Emperyalistler Suriye, Irak gibi bölünmüş, parçalanmış kukla Türkiye istiyor.

Yeni Kaledonya, Madagaskar, Haiti, Martinigue, Guadaloup, Fransız Guyan'ı, Komor, Senegal, Mali, Fil Dişi Sahili, Gabon, Kamerun, Gana, Gine, Benin, Rwanda, Vietnam, Laos ve Kamboçya gibi Afrika ülkelerinin zenginliklerini yıllarca sömüren, bu ülkelerde büyük katliamlar gerçekleştiren, Birinci Dünya Savaşı'nda Antep, Urfa, Maraş'ı işgal ederek Anadolu'da katliamlar yapan, 132 yıl süreyle Cezayir'i işgal ederek sömüren, 1,5 milyon Cezayirliyi hunharca öldüren, Ermeni çetelerini Osmanlı'ya karşı silahlandırarak kullanan emperyalist Fransa'dır. Fransa'nın tarihi utanç verici insanlık suçlarıyla doludur.

Cezayirlililerin "Fransa Cezayir'de soykırım yaptı, özür dilesin" talebine karşılık; Fransızlar, "Bu işi tarihçilere bırakalım" yanıtını veriyorlar. Aynı Fransa, Türkiye'nin " Ermeni iddialarını tarihçiler araştırsın" biçimindeki önerisine karşı çıkıyor.

Fransa, 2001 yılında parlamentoda kabul edilen yasayla "Ermeni soykırımı"nı resmen tanımıştı. Daha sonra parlamentoda kabul edilen "Ermeni soykırımın reddedilmesini suç sayan" yasa ifade ve düşünce özgürlüğüne aykırı olduğu gerekçesiyle Fransa Anayasa Mahkemesi tarafından reddedilmişti.

Ermeni diasporası Amerika ve Avrupa' da anıtlar dikmeye Türkiye'yi yalanlarıyla suçlamaya çalışırken Amerika ve Avrupa parlamentoları, belediye meclisleri tarihçiliğe ve yargıçlığa soyunarak siyasi kararlarlarla Türkiye'yi mahkum etmeye çalıştı.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme