BOWLİNG'DE ŞAMPİYON DİRİLİŞ

VEPSAŞ ve VEDAŞ tarafından düzenlenen 15 takımın kıyasıya mücadele ettiği bowling turnuvasının şampiyonu Diriliş Takımı oldu.

Rıdvan Can

15 takımın katıldığı 7 gün süren turnuvanın sonunda finale kalan Siyah 6 ve Diriliş takımları finale yakışır mücadele verdi. Final maçını Türkerler VEPSAŞ Şirket Müdürü Murat Taş, VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu ve kurum personelleri izledi.

Final maçı öncesi katılımcılara “VEDAŞ ve VEPSAŞ Biz Birlikte Bir Aileyiz” üstü yazılı yaş pastası ikram edildi.

VEDAŞ ve VEPSAŞ çalışanları işlerinde gösterdiği başarıyı bu kez bowling'de göstererek hünerlerini sergilediler. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı turnuvanın finalinde Ercan Kısacık, Köksal Demir, Vedat Yıldız ve Nuhi Şahin'den oluşan Siyah 6 takımı, Beytullah Özbayram, Ercan Yiğit, Sinan Eray ve Burak Durgun'dan oluşan Diriliş takımına yenilerek, ikinci olurken, Diriliş takımı şampiyon oldu.

Kurum içi iletişimi geliştirmek ve güçlendirmek amacıyla gerçekleşen Bowling Turnuvası"nda şampiyonluğu Diriliş takımı elde etti.

Dereceye giren takımları tebrik ederek ödüllerini veren Şirket Müdürleri Murat Taş ve Emrullah Okuducu, final maçı sonrası yaptıkları ortak açıklamada bu tür faaliyetler ile çalışanların birbirleri ile kaynaştığını belirttiler.

“Kurum içi iletişimi önemsiyoruz”

Çalışan memnuniyetinin sağlanmasının kurum için önemli olduğunu personele htirmek gerektiğini belirten Taş, “Türkerler VEPSAŞ ve VEDAŞ olarak, kurum içi iletişimi önemsiyoruz. Bunun için çalışanlarımızın iş dışında da sosyal etkinlikler çerçevesinde personellerimizle kaynaşmak ve birlikte olmak istiyoruz” dedi.

“Turnuvaya katılan bütün arkadaşlarımı kutluyorum”

Okuducu, "Dördüncüsü gerçekleştirdiğimiz Bowling turnuvasını geleneksel hale getirdik. Bu turnuvada hem eğlendik hem yarıştık. Özellikle final heyecanı bir başkaydı. Turnuvaya renk katan arkadaşlarımız turnuva süresince kıyasıya mücadele verdi. Turnuvaya katılan bütün arkadaşlarımı kutluyor şampiyon takımı tebrik ediyorum” dedi.

Şampiyon Diriliş Takımının kupasını Şirket Müdürleri Murat Taş ve Emrullah Okuducu birlikte verdiler.

Bakmadan Geçme