Burhan Kayatürk Kaybeden Van olur

AK Parti iktidarı öncesi kurulan bütün tuzakları halkın bozduğunu vurgulayan AK Parti Milletvekili Burhan Kayatürk, Van’da 30 Mart seçimlerini mutlaka kazanmalıyız. Dimdik ayakta dura bilen bir belediye başkan adayımız var. Başkan adayımız Osman Nuri Gülaçar’ı yalnız bırakmamamız gerekir dedi.

Fazıl ERÜŞ

AK Parti Tuşba İlçe Teşkilatı 2. Danışma Meclisi toplantı yapıldı.. AK Parti İl binasında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Milletvekili Burhan Kayatürk, AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras, AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu, AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan ve çok sayıda partili katıldı.

Çözüm sürecine zarar vermek istediler

Son zamanlarda Türkiye'nin gündemini işgal eden bir takım olaylar ile karşı karşıya kaldıklarını dile getiren AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu,”Özellikle partimizin çalışmalarını gölgede bırakmak için bir takım spekülasyonların yapıldığını görüyoruz. Ülkemiz bilindiği gibi artık dünyada parlayan bir yıldız olarak dikkatle izlenmektedir. 17 Aralık operasyonu ülkemize zarar vermek için yapıldı. Aslında 17 Aralık operasyonun asıl gayesi yolsuzluklar değildir. Gezi olaylarının maksadı neyse buda aynı maksatla yapılmış bir harekettir. Bunlar hükümetimizin başlattığı çözüm sürecine zarar vermek istediler. Milli birlik ve kardeşlik projesi olan bu süreç ecdadımızın ruhudur. Bu nedenle kimse süreci engelleyemez. Türkiye'nin önünü kesmek, hükümetimizin bu çalışmalarının engellemek istiyorlar. Gerek ekonomik, gerek sosyal, gerek iktisadi, gerek insan hakları konusunda artık bizim hükümetimiz dünyanın dilinde olduğunu biliyoruz. AK Parti'nin başarısını hiç kimse engellemesi mümkün değildir.. 30 Mart'ta seçimimizi yapacağız. Yani 2014 yılı hem teşkilatımız için hem de halkımız için çok hareketli bir yıl olacaktır. Aynı zaman da bereketli bir yıl olacağına da inanıyorum. 30 Mart'ta zafer bizim olacaktır” dedi.

Kardeşlerimiz pişman olacaklar

AK Parti iktidarı öncesi kurulan bütün tuzakları halkın bozduğunu vurgulayan AK Parti Milletvekili Burhan Kayatürk, “ Ankara'da gecemizi gündüzümüze katarak ülkemize layık olmak için canla, başla çalışıyoruz. 17 Aralık operasyon tuzağını halkımız bozacaktır. Bunun için hiç kimsenin en ufak bir endişesi olmasın. İnanıyorum ki kardeşlerimiz bize yaptıkları bu yanlışlardan dolayı pişman olacaklar. Bütün mazlumlar, parti liderimizin arkasındadır ve liderimiz için dua ediyor. Artık hızlı bir şekilde önümüze bakacağız. Van'da 30 Mart seçimlerini mutlaka kazanmalıyız. Dimdik ayakta dura bilen bir belediye başkan adayımız var. Başkan adayımız Osman Nuri Gülaçar'ı yalnız bırakmamamız gerekir. Biz eğer seçimi kazanamazsak sonuçta kaybeden Van olur. O zaman Van'da yazık olur. Konya'da, Kayseri'de, İstanbul'da, Ankara'da belediyemiz nasıl hizmet veriyorsa, aynı şekilde bu hizmetleri onların birikim ve desteği ile Van'a taşıyacağız. Bu nedenle seçimleri kazanmak için çok çalışmalıyız. Mesela Van'da öyle bir hastane yapıldı ki, o hastanenin benzerleri sadece Ankara ve İstanbul'da bulunuyor. Türkiye'nin her tarafına bu hastanelerden yapılmaya başlandı. Çok sayıda doktor bu hastaneye tahin edildi. Buna karşın mevcut belediye hizmet yapmadı. Yaptığımız bir çok yatırım belediyenin yapmadığı hizmetler yüzünden yerini bulamıyor” şeklinde konuştu.

Toplantı konuşmalar sonrası basına kapalı devam etti.

Bakmadan Geçme