Buruk kurtuluş töreni Vansesi ile Fox Tv'de

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında 2 Nisan Van'ın kurtuluşu ve Dünya Vanlılar Günü'nün buruk kutlandığını manşetine taşıyan Vansesi Gazetesi, Fox TV'de sabah saatlerinde en çok izlenen İsmail Küçükkaya'nın hazırlayıp sunduğu Çalar Saat programında ekrana geldi.

Burhan Ergin

Dünyayı saran korona virüs salgını nedeniyle ülkemizde ve Van'da etkinlikler iptal edildi. Her yıl 2 Nisan'da kutlanan Van'ın kurtuluşu ve Dünya Vanlılar Günü koronavirüs nedeniyle bu yıl buruk kutlandı. Türkiye'de koronavirüs salgını vakası ve hayatını kaybedenlerin sayısının artmasıyla birlikte buruk kutlanan 2 Nisan Van'ın kurtuluşu ve Dünya Vanlılar Günü Fox TV'de sabah saatlerinde yayımlanan İsmail Küçükkaya'nın hazırlayıp sunduğu Çalar Saat programında ekrana geldi.
Van'ın sorunlarını, başarılarını, gelişimini ve sevinçlerini sayfalarına taşıyan Van'ın 82 yıllık sesi, gözü kulağı, Vanlıların buluşma adresi Vansesi Gazetesi haberiyle Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın hazırlayıp sunduğu Çalar Saat haber programında ekrana gelerek Van'ın sesini, çözüm bekleyen sorunlarını yetkililere ileterek çözümüne katkı sunarak Türkiye'de milyonlara duyurmaya devam ediyor.

Bakmadan Geçme