Büyükşehir 4 otobüs hattını ihaleye çıkardı

Van Büyükşehir Belediyesi kentin ulaşım ihtiyacını karşılamak için 4 özel halk otobüsü hattını ihaleye çıkardı. Van Büyükşehir Belediyesi Merkez ilçe sınırları dâhilinde kullanılacak olan her bir hat için 638 bin 600 TL fiyat biçti.

Hacı Yılmaz

Van Büyükşehir Belediyesi kentin trafik yükünü azaltmak için toplu taşımaya önem vermeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi encümen kararıyla 4 Halk Otobüsü hattını sınırlı ayni hak tesisi ile kiralama ve 25 yıllık kullanım hakkını 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi uyarınca açık artırma usulü ile ihaleye çıkardı.

İhale kapsamında ihaleye çıkarılan 4 otobüs hattının her birinin tahmini fiyatı 638 bin 600 lira olarak belirlenirken, geçici teminat ise 19 bin 518 lira olarak belirlendi. İhale 07 Haziran 2017 Çarşamba günü saat 10.00'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

İhaleye katılmak isteyenlerin 07 Haziran 2017 Çarşamba günü saat 10.00'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen salonunda hazır bulunmaları, ihale ile ilgili şartları yerine getirmeleri kaydı ile ihale dosyasını posta ile gönderebilecekleri ve ihaleye girecek isteklinin bizzat ihalede hazır bulunmak zorunda olduğu belirtildi.

Bakmadan Geçme