BÜYÜKŞEHİR'DE GÖZLER MANAVGAT'A ÇEVRİLDİ

Ligde geçen hafta Dersimspor karşısında sakat ve cezalı futbolcularının çokluğuna rağmen taraftarının da büyük desteğini arkasına alarak zorlu maçtan 3 puanı tek golle alan Van Büyükşehir Belediyespor ligin ilk devrenin son maçında deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Manavgaspor'la karşılaşacak.

Rıdvan CAN

Spor Toto 3'ncü Lig 3'ncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor Ligin 18. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Dersimspor'u rahat bir oyundan sonra 1-0 mağlup etmişti. Kırmızı -Siyahlılar Pazar günü Antalya deplasmanında Manavgatspor ile karşılaşacak. Müsabaka öncesinde 22 puanla 12. sırada bulunan ev sahibi ekip ile 20 puanla 13. sırada yer alan temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor'un karşılaşacağı kritik maçta Kırmızı-Siyahlılar rakibini deplasmanda yenerek devreyi 3 puanla kapatmak istiyor.

Rakibimizi yenip ligin ilk devresini üç puanla kapatmak istiyoruz

Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Zeki Yılmaz; 'Geçen hafta Dersimspor karşısında sakat ve cezalı futbolcularımızdan yoksun çıktığımız maçtan alınan galibiyet bizleri ve taraftarımızı oldukça mutlu etti. Alınan bu galibiyet takım üzerindeki olumsuz havayı dağıttı. Şimdi takımımızda moraller oldukça iyi, Pazar günü deplasmanda oynayacağımız zorlu Manavgatspor deplasmanından da puan ve puanlar alarak evimize mutlu dönmek istiyoruz. Bizi oldukça zor bir karşılaşma bekliyor. Rakibimiz kendi sahasında oynamanın avantajı ile sahaya çıkacak. Ancak bizde rakibin baskı kurduğu anlarda hızlı futbolcularımızla kontrataklarla gol ve goller arayacağız. Rakibimiz puan sıralamasında bizden 2 puan üstte bizim kazanmamız durumunda hem rakibimizi geçip tırmanışımızı sürdüreceğiz. Hem de ligin ilk devresini üç puanla kapatmış olacağız. Geçen hafta aldığımız galibiyeti devam ettirmek adına tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız' dedi.

Bakmadan Geçme