BÜYÜKŞEHİR'DE İMZALAR PEŞ PEŞE ATILIYOR

Yeni sezonda iddialı bir kadro ile mücadele etmek isteyen temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor mevcut kadrosunu büyük ölçüde koruyarak, transfer çalışmalarına ağırlık verdi.

Rıdvan Can

Geride kalan sezonda TFF 3'ncü ligde başarılı bir performans gösteren ve yeni sezonda TFF 2'nci lig kırmızı grupta Şampiyonluk mücadelesi verecek olan Van Büyükşehir Belediyespor'da transfer hız kesmeden devam ediyor.

Gazetemize konuşan Van Büyükşehir Belediyespor kulüp başkanı Servet Yenitürk, "Öncelikli hedefimiz ligde kalıcı olmak" dedi.

"TRANSFERDE TİTİZ DAVRANIYORUZ"

TFF 2'nci Lig'in yeni takımlarından Temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor kulüp başkanı Servet Yenitürk, " Transfer çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. İç transferde takımın iskeletini koruyarak, geçen sezon takımın başarısında katkısı olan ve yeni sezonda da aynı başarıyı göstereceklerine inandıkları futbolcularla yeni sezon için tekrar anlaştıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Yenitürk, hocamız Hasan Erkin Şimşir'in öncülüğünde ve scoot ekibimizin izlediği ve olumlu rapor verdiği futbolcuları bir bir kadromuza katıyoruz” dedi.

“KAMP PROGRAMI İLE YAKINDAN İLGİLENİYORUM"

Kamp programıyla da yakından ilgilendiğini ifade eden Yenitürk, ilk etapta iki bölümden oluşacak kamp programını Van'da, üçüncü etap kampını ise Erzurum olarak belirlendiğini belirten Yenitürk, takımın 23 Temmuz'da Van'da toplanacağını ve ilk çalışmayı Şahabettin Özarslaner tesislerinde teknik direktör Hasan Erkin Şimşir yönetimine başlayacaklarını söyledi.

VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'DA GELENLER;

Osman Torun (sol bek), Cihan Özkaymak (orta saha), Tunç Murat Behram (forvet), Mustafa Gürbüz (kaleci), Mehmet Sıddık İstemi (sağ kanat), Oğuz Aydın (sol kanat)

VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'DA GİDENLER;

Kadir Kahvecioğlu (kaleci), Ender Kaya (kaleci), Osman Berk Kınlı (merkez orta saha), Emrah Tacir (sol kanat), Güney Tutcuoğlu (on numara), Emre Toptan (sol bek)

VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'DA SÖZLEŞME YENİLEYENLER;

Batuhan Er (forvet), Salih Şenbaş (kaleci)

Bakmadan Geçme