Büyükşehir'den çocuklar için çocuk oyun parkı

Van Büyükşehir Belediyesi sel felaketinin yaşandığı Başkale İlçesi İkiz Değirmen Mezrasına çocukların talebi üzerine oyun parkı kurdu. Çocuklar isteklerini yerine getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan ve yardımcısı Neslihan Şedal'a teşekkür etti. 

Geçtiğimiz ay Başkale İlçesinde etkili olan sel felaketinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan, beraberindeki heyetle bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Yurttepe Mahallesi İkiz Değirmen Mezrasında yapılan incelemeler sırasında çocuklar Zeydan'ın yanına gelerek oyun parkı isteğinde bulundu. Çocukların talebi üzerine Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı hemen harekete geçerek, İkiz Değirmen Mezrasına park yapımına başladı.

Gerekli çalışmaları başlatan ekipler, İkiz Değirmen Mahallesinde bulunan ilköğretim okulu bahçesinde bulunan alanı çocuklar için parka dönüştürerek, yeni oyun gurupları kurdu. Park çalışmaları ve oyun gruplarının montajını sabırsızlıkla takip eden çocukların heyecanı ve mutluluğu, kurulumu yapan ekibin de dikkatini çekti. Çalışma boyunca ekiplerin yanından bir an olsun ayrılmayan çocuklar, oyun oynayabilecekleri bir parka kavuştukları için çok mutlu olduklarını söyleyerek, Zaydan ve Şedal'a teşekkür etti.

Bakmadan Geçme