Büyükşehir'den SMA'lılar yararına açık hava konseri

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen açık hava konseri ve folklor gösterisi renkli görüntülere sahne oldu. Konsere katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan, SMA'lılar yararına düzenlenen konserin oldukça anlam ifade ettiğini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi'nin halka yönelik gerçekleştirdiği ücretsiz kültür ve sanat programları devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlikler kapsamında bu hafta ücretsiz konser ve folklor gösterisi düzenledi.

Kent meydanında düzenlenen etkinlikte Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı eğitmenlerinin konserinin yanı sıra SMA hastaları yararına kermes ve sergi de yer aldı.

Çok sayıda yurttaşın katıldığı konserde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan, bu tür etkinliklerin devamının geleceğini belirtti. Zeydan, "SMA hastaları Aysima ve Nursima kardeşlerimizin yararına düzenlenen bu konser bizim için çok büyük bir anlam ifade ediyor. İnşallah sizlerin desteği ile kardeşlerimiz şifalarına kavuşacaktır. Kültürel etkinliklerin en güzel yanı da halkı bir araya getirmesidir. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Konser, Kürtçe şarkılar eşliğinde çekilen halayların ardından sona erdi.

Bakmadan Geçme