BÜYÜKŞEHİR DEPLASMANDA PUAN ARAYACAK

Van Büyükşehir Belediyespor'da gözler yarın deplasmanda oynanacak Kırıkhanspor maçına çevrildi.

Rıdvan Can

TFF Spor Toto 3'ncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden ve ligin ilk maçında sahasında Ankara Demirspor'a yenilerek, taraftarlarını üzen temsilcimiz yarın Kırıkhan deplasmanından puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor.

Şahabettin Özarslaner Tesisleri'nde teknik direktör Erdoğan Yılmaz yönetiminde hafta boyunca yaptığı antrenmanların ardından hazırlıklarını tamamlayarak Kırıkhan deplasmanına giden Van Büyükşehir Belediyespor'da eksik oyuncu bulunmuyor. Çalışmalarını galibiyet üzerine yapan kırmızı siyahlılarda parola üç puan.

Taraftar Takımı Deplasmanda Yalnız Bırakmayacak

Yarın deplasmanda Kırıkhanspor ile zorlu 90 dakika mücadelesi verecek olan Van Büyükşehir Belediyespor'u kara-kobra tarafları yalnız bırakmayacak.

Ligin ikinci haftasında deplasmanda takımı yalnız bırakmayacaklarını belirten, Kara-Kobra Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger, “Kırıkhan karşısında öncelikle üç puan mücadelesi verecek olan Van Büyükşehir Belediyespor'a başarılar diliyorum. Biz kötü günde de iyi günde de takımımızın yanında olduk her zaman da olacağız ligin ilk haftasında evimizde talihsiz bir mağlubiyet aldık ligde bu tür sürpriz sonuçlar olacaktır. Önemli olan kötü zamanda takımın yanında olmak ve desteklemektir. Biz kara kobra taraftarları olarak bu zorlu Kırıkhan deplasmanında takımın yanında olup tribünde yerimizi alacağız. Bu akşam iki otobüs dolusu taraftarın deplasman için yola çıkacaklarını ifade ederek, Kırıkhan'dan puan veya puanlarla döneceğimize inancımız tamdır” dedi.

Bakmadan Geçme