BÜYÜKŞEHİR ERZURUM KAMPINI TAMAMLADI

Van Büyükşehir Belediyespor'un 6 Ağustos'ta başlayan Erzurum kampı tamamlandı.

Rıdvan Can

Spor Toto 3'ncü Lig 2'nci Grup'ta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Van Büyükşehir Belediyespor Erzurum'da sürdürdüğü ikinci etap kampını tamamladı.

Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde yoğun bir kamp dönemi geçiren Kırmızı-Siyahlılar kampın son gününde 2. Ligin güçlü takımlarından Keçiörengücü ile hazırlık maçı yaptı. Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktör Feyyaz Uçar yönetiminde çıktığı hazırlık maçını 4-2 kaybetti.

Yeni transferler ile baştan sona yenilenen kadrosuyla bu sezon taraftarlarına iyi bir futbol izleteceği sinyalini veren temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor, Keçiörengücü karşısında özellikle ikinci yarıda ortaya koyduğu futbolla beğeni topladı.

Kampın son gününde oynanan Keçiörengücü maçı sonrası açıklama yapan Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, "Yeni transferlerin de takıma katılmasıyla birlikte iyi bir takım olduk. Erzurum kampında gerek antrenmanlarda gerekse hazırlık maçlarında teknik ekibimiz ve takımımızın performansı lig öncesi bizleri mutlu ediyor. Takım iyi durumda. Bugün oynanan Keçiörengücü maçı ile kamp çalışmalarımızı tamamladık. 25 Ağustos Cumartesi günü saat 15:00'da Van Atatürk Şehir Stadyumunda taraftarlarımızın karşısına çıkacağız. Sezon Açılışında TFF 2'nci Lig takımlarından Manisaspor'la özel maç ve ardından muhteşem bir konserle 2018-2019 futbol sezonuna merhaba diyeceğiz" dedi.

Van Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Feyyaz Uçar ise iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Yeni sezon çalışmalarımızın sonuna geldik. Erzurum kampı verimli geçti. Takım iyi durumda. Hazırlık maçlarında takımın ortaya koyduğu mücadele bizleri lig öncesi umutlandırdı. Genel anlamda iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Zaten buraya maç yapmaya geldik. Maçlarda yaptık. Son rakibimiz de özellikle ikinci lig ekibinden güçlü bir takım seçtik. Bölüm bölüm iyi oynadığımız zamanlar oldu, bölüm bölüm kötü oynadık. Ancak verimli bir kamp oldu. Aşağı yukarı son açılış maçından itibaren inşallah lige hazır olacağız" dedi.

Keçiören maçını Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, yöneticilerden Fatih Akdeniz ve Cumhur Yıldırım izledi.

AÇILIŞ MAÇI 25 AĞUSTOS'TA

Van Büyükşehir Belediyespor yeni sezonu renkli açıyor. 25 Ağustos Cumartesi Saat 15.00'da TFF 2. Lig takımlarından Manisaspor'la özel maç ve ardından muhteşem bir konserle yeni sezona merhaba diyecek.

Bakmadan Geçme