BÜYÜKŞEHİR KARLI DÖNDÜ

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, ligin dördüncü haftasında deplasmanda karşılaştığı Çatalcaspor ile 1-1 berabere kalarak puanını 7'ye çakırdı.

Hacı Yılmaz

Maça hızlı ve etkili başlayan iki takım üç puan için mücadele etti. Çatalcaspor'un gölü 45. Dakikada penaltıdan İhsan Aslanoğlu'ndan gelirken, Van Büyükşehir Belediyespor'un beraberlik golü ise 55. Dakikada Kaptan Ali Kurt'tan geldi.

300'ye taraftar Van Büyükşehir Belediyespor'u İstanbul'da yalnız bırakmayarak 90 dakikada boyunca destekledi.

Van Büyükşehir Belediyespor Tarık Daşgün Teknik sorumluluğunda sahaya; Selçuk Aslan, Medeni Bingöl, Rıdvan Okuş, Muammer Erdoğdu, Salih Tunar, Abdullah Temircan, Furkan Işıkdemir, Ali Kurt, Murat Berge, Orhan Pala ve Ömer Yıldız onbiri ile çıktı.

Çatalcaspor ise Kadir Akbulut Teknik sorumluluğunda sahaya; Sercan Çobanoğlu, Oğuz Çetinkaya, Şeyhmus Abdulkadir Aksu, Evren Horozal, Sezer Güler, Eren Ahmet Balkan, İlhan Aslanoğlu, Sertaç Gökaltın, Sadık Arda Yılmaztürk, Gökhan Günel ve Murat Yılmaz onbiri ile çıktı.

Serkan Önsal, Emir Kılıçarslan, İsmail Taygun Tasalı ve Sibel Kolçak hakem dörtlüsünün yönettiği karşılaşma saat 16:30'da Çatalca Ziya Altınoğlu stadında başladı.

Maça her iki takımda konsantreli ve hızlı başladı. Her iki takımda gol bulmak için çabaladı.

34. dakikada Çatalcaspor'da rakibine faul yapan Murat Yılmaz sarı kart gördü.

40. dakikada ise yine Çatalcaspor'da Sertaç Gökaltın rakibine yaptığı sert hareketten dolayı sarı kart gördü.

Maçta dakikalar 45'i gösterdiğinde Çatalcaspor penaltı kazandı. Çatalcaspor'lu futbolcunun cezaalanı içinde düşürülmesi ile hakem beyaz noktayı gösterdi. Penaltıya itiraz eden Van Büyükşehir Belediyespor'lu Ali Kurt sarı kart gördü.

Penaltı atışını kullanmak için topun gerisine gelen tecrübeli futbolcu İhsan Aslanoğlu topu ağlarla buluşturdu ve takımı 1-0 öne geçiren gölü kaydetmeyi başardı.

İlk yarıda başka önemli pozisyon ve gol olmayınca Çatalcaspor soyunma odasına 1-0 önde gitmeyi başardı.

Maçın ikinci yarısına Van Büyükşehir Belediyespor etkili ve hızlı başladı. Gelişen Van Büyükşehir Belediyespor atağını faulle kesen Çatalcaspor'lu Şeyhmus Abdulkadir Aksu sarı kart gördü.

55. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor eşikliği sağladı. Gelişen Van Büyükşehir Belediyespor atağında topla buluşan Ali Kurt, top önüne alarak ağlarla buluşturdu ve takımının beraberlik gölünü kaydetmeyi başardı. Van Büyükşehir Belediyespor beraberlik gölünden sonra ataklarını sıklaştırdı.

61. dakikada Çatalcaspor'da Sadık Arda Yılmaztürk yerini Ertuğrul Köktürk'e bıraktı.

65. dakikada Çatalcaspor'da Şeyhmus Abdulkadir Aksu yerini Halit Gündoğdu'ya bıraktı.

70. dakikada Çatalcaspor'da Eren Ahmet Balkan yerini Mikail Üzümcü'ye bıraktı.

71. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor'da Ali Kurt yerini Uğur Yağmakan'a bıraktı.

79. dakikada Çatalcaspor'da Oğuz Çetinkaya sarı kart gördü.

87. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor'da Murat Berge yerini Halil İbrahim Yazğılı'ya bıraktı.

90. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor'da Orhan Pala yerini Şervan Örenç'e bıraktı.

Maçta başka önemli pozisyon ve gol olmayınca takımlar sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Van Büyükşehir Belediyespor önümüzdeki hafta Çine Madranspor'u konuk edecek.

Bakmadan Geçme