BÜYÜKŞEHİR KASTAMONUSPOR PROVASINI YAPTI

Spor Toto 3'cü Lig 3'cü Grup'ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor ligin 28'nci haftasında ağırlayacağı Lider Kastamonuspor karşılaşması hazırlık çerçevesinde Bölgesel Amatör Lig takımlarından Elbakspor ile Van Atatürk Şehir Stadyumunda yaptığı hazırlık maçında Elbakspor'u 3-2 yendi.

Rıdvan CAN

Van Büyükşehir Belediyespor Spor Toto 3.Lig'in 22. haftasında evinde ağırlayacağı ligin güçlü ekiplerinden lider Kastamonuspor karşılaşmasının provasını Çarşamba günü Van Amatör lig takımlarından Yolspor ile Perşembe günü ise, Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Elbakspor ile oynadığı hazırlık maçlarıyla tamamladı.

Van Büyükşehir Belediyespor Teknik direktörü Zeki Yılmaz'ın oyuncularının tamamına forma şansı verdiği karşılaşmalarda Yolspor'a 2-1 mağlup olurken, Elbakspor'u 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Kastamonuspor maçı öncesi çok önemli eksikleri olduğunu buna rağmen takımın performansından memnun olduğunu belirten, Yılmaz, 'Zirve yolunda önemli bir rakip ile karşılaşacağız. Hedefimiz sahadan üç puanla ayrılıp yolumuza devam etmek' diye konuştu. Van Büyükşehir Belediyespor Teknik direktörü Zeki Yılmaz, antrenmanın ardından gazetemize yaptığı açıklamada, Kastamonuspor maçının zor geçeceğini belirterek, 'Tek düşüncemiz galibiyet. Van Büyükşehir Belediyespor, evinde ne yenilgiyi ne beraberliği hiçbir zaman düşünmez. Biz her zaman galibiyeti düşünüyoruz, bu maç için de aynı şey geçerli, galibiyet için sahada olacağız. Üst sıralara ilerlemek için bu maçtan kesinlikle galibiyet almalıyız' Dedi.

'HER MAÇIMIZ 6-9 PUANLIK MAÇLAR. 3 PUANLIK MAÇLAR OYNAMIYORUZ'

'Her maçımız 6-9 puanlık maçlar. 3 puanlık maçlar oynamıyoruz Kastamonuspor maçının da bu maçlardan biri olduğunu dile getiren Belediyespor teknik direktörü Zeki Yılmaz, bu bakımdan biz tamamen kazanma endeksli oyun oynayacağız. Kaybetmeyen bir takım olmak istiyoruz. Kaybedersek de zor kaybeden bir takım olmak istiyoruz, Kastamonuspor maçını kazanacaklarını ifade eden Yılmaz, her maç olduğu gibi bu önemli maçta da taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz taraftarlarımızın gücü bize güç katacak' dedi.

Maçtan sonra Tatvan Gençlerbirliğispor'dan eskisi futbolcusu Debola'ya 65 Numaralı Van Büyükşehir Belediyespor'un formasını hediye eden Teknik Direktör Zeki Yılmaz, eski öğrencisine başarılar diledi.

Bakmadan Geçme