BÜYÜKŞEHİR KAZANMAK İSTİYOR

Van Büyükşehir Belediyespor ligin 25. Haftasında yarın evinde Osmaniyespor'u konuk edecek.

Hacı Yılmaz

3. Lig 25. Hafta maçları yarın oynanacak. Van Büyükşehir Belediyespor 35. puanla hemen ardında bulunan Osmaniyespor'u Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda konuk edecek.

Son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla taraftarını üzen Van Büyükşehir Belediyespor, yarın Osmaniyespor'u mağlup ederek üzerindeki kötü havayı dağıtıp taraftarını da mutlu etmeyi amaçlıyor.

Osmaniyespor Futbol Kulübü karşısında alınacak olan beraberlik ve mağlubiyet işleri daha da kötüye sokacağı gibi alınacak olan bir galibiyet de hesapları tam tersine çevirebilir. Van Büyükşehir Belediyespor play-off'a kalmak için bu maçı mutlaka kazanması gerekiyor.

Van Büyükşehir Belediyespor ikinci devrede çıktığı 7 karşılaşmada 3 beraberlik, 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet alırken, Osmaniyespor ise 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

İki takım açışından da önemli olan karşılaşma yarın saat 14.00'da Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda oynanacak. Van Büyükşehir Belediyespor ilk maçta Osmaniyespor Futbol Kulübü'nü deplasmanda Umut Koray Öz (2), Güney Tutcuoğlu (2) ve Emre Toptan'ın golleriyle 5-1 mağlup etmişti.

Ligin ilk yarısında deplasmanda 5-1'lik Osmaniye galibiyetinin hakemi Ömer Şivka yarın Van Atatürk Şehir Stadında oynanacak Osmaniye maçını yönetecek.

Bakmadan Geçme