BÜYÜKŞEHİR KIZILCABÖLÜKSPOR'A HAZIR

Spor Toto 3'ncü Lig 2'nci grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor Cumartesi günü karşılaşacağı Kızılcabölükspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Rıdvan Can

Ligin 6'ncı haftasında deplasmanda Altındağ Belediyespor karşısında önemli bir galibiyet alan Van Büyükşehir Belediyespor yarın sahasında Kızılcabölükspor'u konuk edecek. Kırmızı-Siyahlı ekip saat 14:00'da başlayacak karşılaşmanın hazırlıklarını hafta boyunca Şahabettin Özarslaner tesislerinde yaptığı çalışmalarla sürdürdü.

Kızılcabölükspor maçının son antrenmanına teknik direktör Feyyaz Uçar yönetiminde 5-2 oynayarak başlayan Kırmızı-Siyahlılar daha sonra çift kale maçıyla çalışmayı tamamlayarak kampa girdi.

Kızılcabölükspor maçı öncesi gazetemize açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Feyyaz Uçar, takımın genel durumunun iyi olduğunu belirterek, "Deplasmanda önemli bir galibiyet aldık. Bu deplasman galibiyetinin anlam kazanması için yarın evimizde oynayacağımız Kızılcabölük maçını da kazanmalıyız. Hafta boyunca çalışmalarımızı galibiyet üzerine yaptık. Ligin kritik maçlarından birini daha oynayacağız. Tabii ki hiç bir maç oynanmadan kazanılmıyor. Yarınki maçı alarak taraftarımıza üç puan hediye etmek istiyoruz" dedi.

Uçar, son olarak takımda Barış Sağır, Yakup Demir ve Osman Berk'in sakatlıklarının devam ettiğini cezalı futbolcularının ise bulunmadığını söyledi.

Bakmadan Geçme